Αρχική Ειδήσεις Χρυσή Διάκριση για τα ΑCS Web Business Tools στα Transport & Logistics...

Χρυσή Διάκριση για τα ΑCS Web Business Tools στα Transport & Logistics Awards 2014

0

Το Χρυσό βραβείο «Άριστης Επίδοσης» της κατηγορίας Μικροδιανομές και Ταχυμεταφορές απέσπασε η ACS, στα Transport & Logistics Awards 2014, που έλαβαν χώρο πρόσφατα στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, για τις πρωτοποριακές εφαρμογές “ACS Web Business Tools”.

Τα εργαλεία “ACS Web Business Tools” απευθύνονται στα ηλεκτρονικά καταστήματα που χρησιμοποιούν υπηρεσίες ACS και που ενδιαφέρονται να αυτοματοποιήσουν όλες τις διαδικασίες που αφορούν τις αποστολές τους, μέσα από το περιβάλλον της ιστοσελίδας τους. Οι χρήστες των εφαρμογών αυτών (διαχειριστές των e-shops) έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ακριβή υπολογισμό του μεταφορικού κόστους για την κάθε αποστολή προς τους πελάτες τους (cost calculation), να επαληθεύουν αυτόματα την ορθότητα της διεύθυνσης αποστολής (address validation), να προβούν στην αυτόματη δημιουργία και εκτύπωση των αποδεικτικών ACS (voucher creation), ακόμα και να καλέσουν τον courier της ACS ηλεκτρονικά (online order).

Παράλληλα, οι επισκέπτες των e-shops μπορούν να εντοπίζουν άμεσα μέσα από το e-shop τo πλησιέστερο κατάστημα ACS (store locator), καθώς και την πορεία της παραγγελίας τους (track & trace). Έτσι τα e-shops μπορούν να προσφέρουν ταχύτερη παράδοση, αλλά και καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους, κερδίζοντας παράλληλα σε χρόνο, λειτουργικό κόστος και ασφάλεια, έχοντας τον πλήρη έλεγχο όλων των αποστολών τους.

Η ACS είναι η μόνη Ελληνική εταιρεία ταχυμεταφοράς που προσφέρει αυτοματοποιημένες λύσεις σε e-shops, ενώ έχει σχεδιάσει έτοιμες εφαρμογές (apps) που “κουμπώνουν” εύκολα πάνω στις πιο δημοφιλείς διαχειριστικές πλατφόρμες περιεχομένου (CMS) που χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Προς το παρόν έχουν υλοποιηθεί οι εφαρμογές για τις πλατφόρμες Joomla και Virtuemart, ενώ σταδιακά ολοκληρώνεται η υλοποίηση και για τις υπόλοιπες τεχνολογικές πλατφόρμες (Magento, Drupal, κ.α.).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τα ACS Web Business Tools στην ιστοσελίδα https://www.acscourier.net/el/acs-web-services ή στο τηλέφωνο 210-8190000.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here