Αρχική Ειδήσεις Το Vodafone Thankyou 1+1 σου χαρίζει τα αγαπημένα σου προϊόντα από...

Το Vodafone Thankyou 1+1 σου χαρίζει τα αγαπημένα σου προϊόντα από τα καταστήματα mastihashop

0

H vodafone ξεκινά μια νέα συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων mastihashop, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των πελατών της,Vodafone Thankyou 1+1. Μέσα από τη νέα αυτή συνεργασία, οι πελάτες Vodafoneέχουν ακόμα περισσότερα οφέλη, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα, να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα από τα mastihashopκαι να κερδίζουν άλλο ένα ίσης ή μικρότερης αξίας.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και το μόνο που χρειάζεται είναι οι συνδρομητές Vodafone και οι συνδρομητές CU να στείλουν ένα SMS με τη λέξη MASTIHAστο 54646 (χρέωση 0.5 €/sms). Αμέσως μετά την αποστολή του μηνύματος, οι συνδρομητές θα λάβουν ένα μοναδικό κωδικό τον οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν σε ένα από τα 4 καταστήματα mastihashop σε όλη την Ελλάδα, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα της εβδομάδας.

Με κάθε κωδικό VodafoneThankyou 1+1, όλοι οι συνδρομητές Vodafone θα μπορούν να αγοράσουν όσα προϊόντα θέλουν από όλες τις κατηγορίες και να πάρουν αντίστοιχα δωρεάν ίδια προϊόντα. Κάθε συνδρομητής θα μπορεί να ζητάει 1 κωδικό/εβδομάδα, ο οποίος θα έχει ισχύ 7 ημέρες και θα πρέπει να δώσει στο ταμείο του καταστήματος της αλυσίδας mastihashop για να πάρει την προσφορά.

Το Vodafone Thank you 1+1 είναι ο ξεχωριστός τρόπος της Vodafone να ευχαριστήσει όλους τους συνδρομητές της για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν. Μέσω προσεκτικά επιλεγμένων συνεργασιών το Vodafone Thank you 1+1 δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές της να απολαύσουν σε πολύ προνομιακές τιμές προϊόντα και υπηρεσίες όπως ταξίδια, cinema, αγορές σε μεγάλα καταστήματα κλπ. Παράλληλα το Vodafone Thank you 1+1 μέσα από αυτές τις συνεργασίες υποστηρίζει και αναδεικνύει τις ελληνικές επιχειρήσεις, που καινοτομούν και προσφέρουν μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here