Αρχική Ειδήσεις Schneider Electric: Νέες καινοτόμες υπηρεσίες για την ενεργειακή βιωσιμότητα

Schneider Electric: Νέες καινοτόμες υπηρεσίες για την ενεργειακή βιωσιμότητα

0
Διαφήμιση

Η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας, συμμετείχε στο 2ο Energy Efficiency Conference με τίτλο «Revealing Opportunities in Buildings, Industry & Transportation», το οποίο πραγματοποιήθηκετην περασμένη Τρίτη 24 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της 1ης ενότητας του συνεδρίου, ο κ. Δημήτρης Ιωάννου, Energy & Sustainability Services Sales Manager της Schneider Electric, αναφέρθηκε στην ανάγκη ύπαρξης μίας ξεκάθαρης ενεργειακής στρατηγικής στις επιχειρήσεις, ενώ παρουσίασε τις καινοτόμες υπηρεσίες της Schneider Electric για την Ενεργειακή Βιωσιμότητα. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Στη Schneider Electric γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει εύκολη και γρήγορη λύση για την μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση ενέργειας. Η αληθινή απάντηση βρίσκεται στη συνεργασία. Συνεργασία με έναν ειδικό που γνωρίζει την ενέργεια, βάζει σε προτεραιότητα τους επιχειρηματικούς στόχους και νοιάζεται για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος από κάθε ενεργειακή επένδυση που πραγματοποιείται. Στη Schneider Electric πιστεύουμε ότι αποτελούμε αυτόν τον συνεργάτη για τις ελληνικές επιχειρήσεις που μπορεί τις βοηθήσει να αξιοποιήσουν στο μέγιστο την ενέργειά τους πετυχαίνοντας περισσότερα, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα λιγότερους φυσικούς πόρους».

Στόχος του συνεδρίου Energy Efficiency ήταν να λειτουργήσει ως πλατφόρμα επικοινωνίας ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες του βιομηχανικού και κτηριακού κλάδου, όπως και των μεταφορών έτσι ώστε να μοιραστούν εφαρμοσμένες λύσεις για τη βελτίωση της ενεργειακής τους απόδοσης σε πολλαπλούς τομείς και διαδικασίες, με γνώμονα την επίτευξη οικονομικών & περιβαλλοντικών οφελών, ενίσχυση της εταιρικής βιωσιμότητας, υπευθυνότητας και ανταγωνιστικότητας.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες σημαντικών στελεχών σχετικά με τη βελτίωση της ενεργειακής τους απόδοσης, την έξυπνη διαχείριση των ενεργειακών πόρων, την ενεργειακή εξοικονόμηση στη βιομηχανία, σε κτήρια επιχειρήσεων & δημοσίου τομέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συνέδριο παρευρέθησαν πλήθος διακεκριμένων επαγγελματιών, φορείς, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και υψηλόβαθμα στελέχη από την αγορά της ενεργειακής διαχείρισης, οι οποίοι υπογράμμισαν με την παρουσία τους το κύρος της διοργάνωσης.

Διαφήμιση