Αρχική Ειδήσεις Η ηγετική θέση της LG στην προστασία του περιβάλλοντος

Η ηγετική θέση της LG στην προστασία του περιβάλλοντος

0
Διαφήμιση

Η LG συντάσσεται με τους στόχους που θέτει το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών (UNEP), επίσημος υποστηρικτής της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ενθαρρύνοντας όλο και περισσότερους καταναλωτές να εντάξουν την φροντίδα για το περιβάλλον στην καθημερινή τους ζωή.

Από την 1η Μαΐου μέχρι τις 5 Ιουνίου, στις LED οθόνες της LG στις πλατείες Times Square (Νέα Υόρκη) και Piccadilly Circus (Λονδίνο) προβάλλεται ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων, το οποίο προωθεί την εκστρατεία του UNEP για το 2014, Raise Your Voice, Not the Sea Level.

Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί βασικό συστατικό της καμπάνιας LG Hope Screen, η οποία αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοβουλία της LG στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευθύνης. Προβάλλοντας ένα σημαντικό μήνυμα σε δύο από τα πλέον πολυσύχναστα μέρη της γης με 1.5 εκατομμύριο περαστικούς κάθε μέρα, η LG έχει στόχο να αναδείξει τη σημαντική δουλειά που γίνεται από διάφορους μη κυβερνητικούς οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Λειτουργώντας ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, η LG θα συμμετάσχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος με μια σειρά στοχευμένες εκδηλώσεις εθελοντικού χαρακτήρα (Global Volunteer Day). Στην Κορέα, τα σωματεία εργαζομένων στην LG διοργανώνουν μια ειδική ημερίδα σχετικά με την οικολογική διάσταση της τεχνολογίας ηλεκτρονικών, την οποία θα παρακολουθήσουν περίπου 100 παιδιά.

Την 1η Ιουνίου, το προσωπικό της LG στις Ηνωμένες Πολιτείες συμμετείχε σε αγώνα δρόμου 5 χλμ. με στόχο να μεταφέρει στην τοπική κοινότητα το μήνυμα της εξοικονόμησης ενέργειας, και να ενθαρρύνει τους υπόλοιπους δρομείς να υιοθετήσουν συγκεκριμένες πρακτικές στο σπίτι τους.

Οι υπάλληλοι της LG στη Μαλαισία και την Αυστρία στηρίζουν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος μέσα από απλές καθημερινές δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας, όπως η μείωση του όγκου των εκτυπώσεων, το κλείσιμο φώτων που δεν χρησιμοποιούνται και το σβήσιμο του υπολογιστή τους όταν φεύγουν από το γραφείο.

Η μεθοδολογία που ακολουθεί η LG για την ανάπτυξη των καινοτόμων τεχνολογιών της δεν παραλείπει να εστιάζει και στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των συσκευών, ώστε να υπάρχουν λιγότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον από τη λειτουργία τους.

Για τη διαρκή αυτή προσπάθεια και την ηγετική της θέση στην προώθηση πράσινων λύσεων, η LG έχει κερδίσει την αναγνώριση της αμερικανικής Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA), η οποία φέτος της απένειμε το βραβείο 2014 ENERGY STAR Partner of the Year –Sustained Excellence Award. Τέλος, σημειώνεται ότι από το 2009 έως το 2012, η LG ήταν επίσημο μέλος του Carbon Management Global Leaders Club και συμμετείχε στο πρόγραμμα Carbon Disclosure Project Korea.

Διαβάστε επίσης:  Συμφωνία με Γαλλία - Μητσοτάκης: «Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για την Ελλάδα και τη Γαλλία»
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟΤΕ – COSMOTE: Η συμβολή των πολιτών στις περιβαλλοντικές δράσεις της
Επόμενο άρθροΣΠΕΦ: Ολοκλήρωσε τον κύκλο του το υφιστάμενο ρυθμιστικό πλαίσιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here