Αρχική Ειδήσεις Την «Ψηφιακή Αλάνα» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για παιδιά στηρίζει η Wind

Την «Ψηφιακή Αλάνα» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για παιδιά στηρίζει η Wind

0
Διαφήμιση

Μεριμνώντας για την ασφάλεια των παιδιών στο Internet, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πρόσθεσε στο sitewww.cyberkid.gr μια νέα Ψηφιακή Αλάνα, όπου θα μπορούν να παίζουν 15 παιχνίδια για όλες τις ηλικίες όπως Γκρινιάρη, Ντύνω την κούκλα μου, Μάντεψε ποιος, Ντάμα, Σκάκι, Μπάσκετ, Φιδάκι, Κρεμάλα κλπ.

Τα παιχνίδια έχουν σύγχρονα γραφικά και γρήγορη εξέλιξη ώστε να διατηρούν το ενδιαφέρον των παιδιών που μέσα στην Ψηφιακή Αλάνα μπορούν να παίζουν με ασφάλεια, μακριά από τους κινδύνους του διαδικτύου.

Οι πρώτοι που γνώρισαν την ψηφιακή αλάνα ήταν 1.000 μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων και το ανανεωμένο www.cyberkid.gr σε ειδική ημερίδα που διοργάνωσε σήμερα, Τετάρτη 7 Μάιου, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την υποστήριξη της WIND

Στην ψηφιακή αλάνα τους ξενάγησε ο Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης ενώ με θερμά λόγια μίλησαν για την πρωτοβουλία αυτή ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας και ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Το www.cyberkid.gr που έχει ήδη δύο χρόνια ζωής δημιουργήθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με στόχο να ενημερώνει γονείς και παιδιά για τους μεγάλους κινδύνους που κρύβει  το διαδίκτυο για τους ανηλίκους όπως είναι το cyberbullying, ο εθισμός στο Internet, η παιδική πορνογραφία κα.

Η WIND Ελλάς είναι χορηγός του www.cyberkid.gr στο πλαίσιο της δικής της εκστρατείας για ασφαλή χρήση των νέων τεχνολογιών (κινητό & Internet) από τα παιδιά, με την οποία μέχρι σήμερα έχει ενημερώσει περισσότερους από 100.000 γονείς κα παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here