Αρχική Ειδήσεις Τα Χρόνια της Θύελλας

Τα Χρόνια της Θύελλας

0
Διαφήμιση

“Τα χρόνια της θύελλας ,1944-1955”.είναι το νέο βιβλίο της Ιζαμπέλλας Παλάσκα που παρουσιάζει ο εκδοτικός οργανισμός Λιβάνη την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 στις 20.00 στο all day café-restaurant piano bar ΠΟΡΤΕΣ ( Λ. Κηφισίας 242, Φάρος Ψυχικού τηλ. 210 6716318)

Η συγγραφέας είναι κόρη του Γιάννη Βουλπιώτη και της Έλεν Ευγενίδη, γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει ήδη διακριθεί με τον πρώτο της βιβλίο που έγινε και bestseller. Φέρει τον τίτλο “Άγγελος ή Δαίμονας, Ο Αμφιλεγόμενος Πατέρας μου”, με αντικείμενο την πολυτάραχη ζωή του πατέρα της, που διαδραμάτισε παρασκηνιακό ιστορικό ρόλο στα δύσκολα χρόνια της Κατοχής.

Η πλοκή του νέου βιβλίου εκτυλίσσεται στην μετά την κατοχή εποχή, όταν οι ισχυροί επιβάλλουν τη θέλησή τους σε μια αβυσσαλέα παρτίδα. Ιδανικά αλλάζουν σημαίες ανάλογα με τον άνεμο της ιστορίας τη ταραχώδους αυτής περιόδου και ένας αινιγματικός άνθρωπος, που η ζωή του ταυτίστηκε με τη μοίρα αυτού του τόπου… αναπολεί πρόσωπα και πράγματα , τώρα που είχε περάσει η ένταση της θύελλας …

Η κα Ιζαμπέλλα Παλάσκα αποφοίτησε από το Pierce College στην Αθήνα και στη συνέχεια πραγματοποίησε πολλά ταξίδια σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπου και έζησε για πολλά χρόνια. Παρακολούθησε σεμινάρια ψυχολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει ασχοληθεί με παρόμοιες μελέτες, ενώ ανέπτυξε δράσεις κατά του αλκοολισμού και των ναρκωτικών. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος Στέφανος Κασιμάτης , ο δημοσιογράφος –συγγραφέας Μιχάλης Κατσίγερας και ο δημοσιογράφος-ιστορικός συγγραφέας Δημοσθένης Κούκουνας.

Διαφήμιση