Αρχική Ειδήσεις Μια πρωτοποριακή μέθοδος για σωματική και ψυχική υγεία

Μια πρωτοποριακή μέθοδος για σωματική και ψυχική υγεία

0
Διαφήμιση

H μέθοδος της Σωματο-ψυχοπαιδαγωγικής – ολιστική, συμπληρωματική και εκπαιδευτική μέθοδος με στόχο την βελτίωση της σωματικής και της ψυχικής υγείας – ΚΙΝΕΙΤΑΙ για να προσεγγίσει όσους δεν είχαν μέχρι σήμερα την ευκαιρία να συναντήσουν την Μέθοδο και να προσκαλέσει τους παλαιούς φίλους, σωματοψυχοπαιδαγωγούς και φοιτητές της Μεθόδου, να συμμετέχουν σε μία συνάντηση ανταλλαγής και επικοινωνίας παρουσιάζοντας τις βασικές έννοιες και τα αποτελέσματα της SPP Μethod Danis Bois στην Ελλάδα.

Το “ΚΙΝΟΥΝ” ανοίγει, για άλλη μία φορά τις πόρτες του την ερχόμενη Κυριακή 18 Μαΐου 2014 στις 18.00, για ενημέρωση και διάδοση της πληροφορίας. Η Άσπα και ο Κώστας Σαμοΐλης, διπλωματούχοι σωματο-ψυχοπαιδαγωγοί UFP, υπεύθυνοι για την εκπαίδευση στην Ελλάδα, θα κάνουν την ξενάγηση στους τρόπους που λειτουργεί η μέθοδος, σε ποιες περιπτώσεις αλλά και σε ποιους απευθύνεται.

Στο «ΚΙΝΟΥΝ» γίνονται: Ατομικές συνεδρίες δια χειρός, ατομικές ή ομαδικές συναντήσεις για την αισθητηριακή κίνηση-γυμναστική, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Μικρές ομάδες ανταλλαγής και επικοινωνίας μέσω του Αισθητού. Σημαντικός ο εκπαιδευτικός τομέας στο Κινούν, πανεπιστημιακής επιμόρφωσης (Point d’Appui, Fernando Pessoa) και Προκαταρκτικά τμήματα προσέγγισης και εμβάθυνσης της Μεθόδου. (Η είσοδος είναι ελεύθερη με δήλωση συμμετοχής στο mail: Kinoun costas.samoilis@gmail.com)

Ο Pr. Dr. Danis Bois και η Pr. Dr. Hélène Bourhis είναι επιστημονικoί και εκπαιδευτικοί συντονιστές της εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Υπεύθυνοι εκπαίδευσης και οργάνωσης: Άσπα και Κώστας Σαμοΐλης , Σωματο-ψυχοπαιδαγωγοί, Διπλ. Πανεπιστημίου Fernando Pessoa – εκπαιδευτές.

 

Διαφήμιση