Αρχική Ειδήσεις Δωρεάν ακτοπλοϊκό εισιτήριο αποκλειστικά για τους συνδρομητές COSMOTE

Δωρεάν ακτοπλοϊκό εισιτήριο αποκλειστικά για τους συνδρομητές COSMOTE

0
Διαφήμιση

Η COSMOTE συνεχίζει και φέτος τη συνεργασία της με τη Hellenic Seaways προσφέροντας στους συνδρομητές της δωρεάν το εισιτήριο της επιστροφής μέσω του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU.

Η προσφορά COSMOTE DEALS for YOU ξεκινά φέτος, από το Μάιο, και περιλαμβάνει ακόμα περισσότερους ταξιδιωτικούς προορισμούς. Για να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το εισιτήριο επιστροφής για έναν επιβάτη και το όχημά του, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν ένα κενό SMS στο 19019 για να λάβουν έναν ψηφιακό κωδικό, που θα εξαργυρώσουν κατά την αγορά του εισιτηρίου αναχώρησης και να απολαύσουν ξέγνοιαστα τις διακοπές τους.

Η εξαργύρωση του κωδικού και η αγορά των εισιτηρίων της προσφοράς μπορούν να γίνουν σε όλα τα συνεργαζόμενα με την Hellenic Seaways Τουριστικά γραφεία-Πρακτορεία καθώς και στο on-line σύστημα κρατήσεων της Hellenic Seaways, στο www.hsw.gr, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος.

To COSMOTE DEALS for YOU είναι το μοναδικό πακέτο προσφορών αποκλειστικά για συνδρομητές COSMOTE. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και τους όρους και προϋποθέσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.cosmote.gr/dealsforyou/

Διαφήμιση