Αρχική Ειδήσεις Δωρεά 100 παιδικών εμβολίων στους Γιατρούς του Κόσμου από την Energean Oil...

Δωρεά 100 παιδικών εμβολίων στους Γιατρούς του Κόσμου από την Energean Oil & Gas

0
Διαφήμιση

Στην αγορά 100 εμβολίων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες παιδιών ηλικίας από 3 έως 17 ετών , προχώρησαν οι Γιατροί του Κόσμου, έπειτα από δωρεά της Energean Oil & Gas.

Τα εμβόλια διατέθηκαν για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που φιλοξενούνται στο ίδρυμα «Παιδόπολις Άγιος Γεώργιος- Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού». Το κέντρο φιλοξενεί σήμερα 40 παιδιά ηλικίας 3 έως 17 ετών που προέρχονται από οικογένειες που χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερες συνθήκες διαβίωσης.

Τα εμβόλια αυτά είναι υποχρεωτικά προκειμένου να γίνει ένα παιδί δεκτό στην Α’ δημοτικού. Τα τελευταία χρόνια, λόγω οικονομικής κρίσης, έχει τετραπλασιαστεί ο αριθμός των οικογενειών που απευθύνονται στους Γιατρούς του Κόσμου καθώς δεν δύνανται να μεριμνήσουν για τον εμβολιασμό των παιδιών τους. Υπολογίζεται ότι για κάθε παιδί, μόνο στο 1ο έτος της ηλικίας του, χρειάζονται εμβόλια που κοστίζουν συνολικά περίπου 700 ευρώ.

Το 2013, μέσω των Γιατρών του Κόσμου του παραρτήματος της Καβάλας, εμβολιάστηκαν 280 παιδιά και χρειάστηκαν 394 εμβόλια. Το παράρτημα Καβάλας των Γιατρών του Κόσμου χορηγεί καθημερινά εμβόλια για παιδιά στους Δήμους Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕπεκτείνεται στον εφοδιασμό πλοίων και αυτοκινήτων η Gazprom
Επόμενο άρθροΗ Μάχη του Μαραθώνα ενάντια στα αποτσίγαρα