Αρχική Ειδήσεις Ποιες επιχειρήσεις βραβεύτηκαν για την Κοινωνική Καινοτομία στο Ethos Sustainability Awards

Ποιες επιχειρήσεις βραβεύτηκαν για την Κοινωνική Καινοτομία στο Ethos Sustainability Awards

0
Διαφήμιση

Οι 7 επιχειρήσεις ανά κατηγορία βραβείου που ανέδειξε το κοινό (οι σημαντικοί stakeholders) με την ψήφο τους για την επιβράβευση και την ανάδειξη των καλύτερων πρακτικών για τη Βιωσιμότητα, την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και την Κοινωνική Καινοτομία, στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Ethos Sustainability Awards ήταν:

Το κορυφαίο βραβείοEthos Sustainability Awardαπένειμε στην «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ο κ. Γιάννης Τροχόπουλος, Δ/νων Σύμβουλος του «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

Το βραβείο «Μακροχρόνιας Συνεργασίας & Ενασχόλησης με την ΕΚΕ» απένειμε στην «COSMOTE» ο κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO της EthosMediaS.A.

Το βραβείο «Κοινωνικής Επιχειρηματικής Καινοτομίας & Βιώσιμων Λύσεων» απένειμε στην «ΓΑΙΑ» ο κ. Γιάννης Τροχόπουλος, Δ/νων Σύμβουλος του «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

Το βραβείο «Περιβάλλον & Βιώσιμων Πόλεων» απένειμε στην «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» η κα. Μπέττυ Τσακαρέστου, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Το βραβείο «Καλύτερης Καμπάνιας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» απένειμε στην «WIND» ο κ. Γιάννης Πολίτης, Δημοσιογράφος & Πολιτικός Αναλυτής.

Τον «Έπαινο Κοινωνικής Προσφοράς» απένειμε στο «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ & ΛΕΙΖΕΡ (ΙΗΔΛ) του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΡΕΥΝΑΣ» ο κ. Πέτρος Κόκκαλης, Πρόεδρος στο AthensInnovationTechnology & Αντιπρόεδρος στο Ίδρυμα Κόκκαλη.

Η απονομή των Ethos Sustainability Awards 2014 πραγματοποιήθηκε στο “The HUB Events” στα Κάτω Πετράλωνα στo πλαίσιο της διοργάνωσης του Ethos Sustainability Forum 2014, από την εταιρεία Ethos Media Α.Ε. σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου.

 

Διαφήμιση