Αρχική Ειδήσεις H Energean Oil & Gas στο πλευρό των Γιατρών του Κόσμου

H Energean Oil & Gas στο πλευρό των Γιατρών του Κόσμου

0
Διαφήμιση

Για τη συγκέντρωση τροφίμων που θα καλύψουν περισσότερες από 60 οικογένειες της Καβάλας μερίμνησαν η Energean Oil & Gas και οι εργαζόμενοι της εταιρείας στην Καβάλα, έπειτα από σχετικό κάλεσμα των Γιατρών του Κόσμου. Μιλώντας στη διάρκεια της εκδήλωσης παραλαβής των τροφίμων, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Καπνεργάτη, η Άννα Γιοβανιού, υπεύθυνη παραρτήματος Καβάλας για τους Γιατρούς του Κόσμου, δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστούμε θερμά την EnergeanOil&Gas και τους εργαζόμενούς της στην Καβάλα για την κινητοποίηση μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη της καθημερινότητας που καλύπτουν τις ανάγκες περισσότερων από 50 οικογένειες.

Η επιτυχία της δράσης ξεπέρασε κάθε προσδοκία και είμαστε ευγνώμονες που τόσο η Energean όσο και οι εργαζόμενοι βρίσκονται σταθερά κοντά μας. Θυμίζω ότι η EnergeanOil&Gas είχε χορηγήσει τα Χριστούγεννα τον εμβολιασμό παιδιών, ενώ το Σωματείο των εργαζόμενων της ΚαβάλαOil έχει και στο πρόσφατο παρελθόν κινητοποιηθεί για να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τις οικογένειες τις οποίες οι Γιατροί του Κόσμου περιθάλπουν. Τέτοιες ενέργειες σίγουρα λειτουργούν ως παράδειγμα προς μίμηση συνολικά για την κοινωνία της πόλης μας να συνδράμει στην προσπάθειά μας».

Εκ μέρους της Energean Oil & Gas, o Δημήτρης Γόντικας, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Καβάλα Oil, δήλωσε σχετικά: «Οι Γιατροί του Κόσμου αποτελούν μία ανθρωπιστική οργάνωση που χαρακτηρίζεται από αξιέπαινες πρωτοβουλίες και αποτελεσματική, πολυεπίπεδη δράση. Η παρουσία τους είναι διαχρονικά σημαντική και στην πόλη της Καβάλας, καθώς υποστηρίζουν δεκάδες άπορες οικογένειες που διαθέτουν ανήλικα παιδιά.

Η εταιρεία μας είναι κοντά τους και συγχαίρει τους εργαζόμενούς μας στην Καβάλα, οι οποίοι μερίμνησαν αυτές τις ημέρες για τους συνανθρώπους τους που αντιμετωπίζουν δύσκολες στιγμές. Πρόκειται για μια συνεισφορά αγάπης, που συμβαδίζει με το μήνυμα των ημερών αυτών και που ελπίζουμε ότι θα επιτρέψει στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες να συμμετάσχουν κι εκείνοι στο γιορτινό κλίμα της Ανάστασης και του Αγίου Πάσχα».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠοιές ελληνικές εταιρείες προτάθηκαν για τα περιβαλλοντικά Βραβεία 2013-2014
Επόμενο άρθροΗ Hellas online αναπτύσσει δίκτυο Wi-Fi hotspot

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ