Αρχική Ειδήσεις Έως το Φεβρουάριο η υποβολή δικαιολογητικών για τακτοποίηση αυθαιρέτων

Έως το Φεβρουάριο η υποβολή δικαιολογητικών για τακτοποίηση αυθαιρέτων

0
Διαφήμιση

Παράταση έως τον Φεβρουάριο του 2015 δίνει το υπουργείο Περιβάλλοντος για την αρχική υποβολή δικαιολογητικών για την τακτοποίηση αυθαιρέτων, όπως προβλέπεται σε απόφαση του αναπληρωτή υπουργού, Ν. Ταγαρά.

Παράλληλα παρέχεται μεγαλύτερη προθεσμία, πέραν της αρχικής ενδεικτικής προθεσμίας των έξι μηνών που είχε παρασχεθεί, για την ηλεκτρονική υποδοχή των στοιχείων ώστε να μην υπάρχουν κενά και αμφιβολίες για την εφαρμογή των διατάξεων.

Όπως τόνισε ο κ. Ταγαράς: «η εφαρμογή του νόμου για την αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης προχωρά. Το ΥΠΕΚΑ επένδυσε στη συνεργασία κράτους, μηχανικών και πολιτών για να υπάρξει καταγραφή αυθαιρέτων και αυθαιρεσιών.

Επίσης, προβλέπεται ότι τα στοιχεία των δηλώσεων που υποβλήθηκαν σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4014/2011 και έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, ή βρίσκονται σε αρχική υποβολή με πληρωμένο παράβολο, μεταφέρονται υποχρεωτικά στις διατάξεις του Ν. 4178/2013 με προσαύξηση 1% ανά μήνα καθυστέρησης μετά την παρέλευση του α’ εξαμήνου εφαρμογής του Ν. 4178/2013, το οποίο είχε οριστεί ως προθεσμία μεταφοράς».

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here