Αρχική Ειδήσεις Ένα πολιτιστικό οδοιπορικό στα «Μυστικά της Ελλάδας»

Ένα πολιτιστικό οδοιπορικό στα «Μυστικά της Ελλάδας»

0
Διαφήμιση

Ένα πολιτιστικό οδοιπορικό σε ανεξερεύνητες και … «μυστικές» περιοχές της Ελλάδας μέχρι της 31 Αυγούστου πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και το Geo Routes Cultural Institute παρουσιάζουν φωτογραφική έκθεση με τίτλο «Μυστικά της Ελλάδας» (Αφίξεις, Είσοδος 1, εκθεσιακός χώρος “Art & Culture”).

Μέσω των πολιτιστικών οδοιπορικών των Geo Routes & Aegean Routes, στόχος της ξεχωριστής αυτής έκθεσης είναι να «ταξιδέψει» φέτος το καλοκαίρι τους χιλιάδες επισκέπτες της Αθήνας σε όψεις της «μυστικής» Ελλάδας, προσφέροντας μια μοναδική βιωματική περιπλάνηση στο σπάνιο πολιτιστικό, φυσικό, ιστορικό και γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας. Τα 7 επιλεγμένα «μυστικά της Ελλάδας» που αναδεικνύει η έκθεση στο αεροδρόμιο, είναι:

Όλυμπος – Στα χνάρια των Θεών

Λαυρεωτική- Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου

Αμοργός – Εκκλησάκι Αγίου Φανουρίου

Ήπειρος – Δίλοφο

Δυτική Μακεδονία – Λίμνες Πρεσπών

Λακωνική Μάνη – Σπήλαια Διρού

Μεσογειακή Διατροφή – ένταξη στον Κατάλογο της ‘Αυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO 2010

Παράλληλα, στο χώρο της έκθεσης, καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα προβάλλεται βίντεο με 250 επιλεγμένα φωτογραφικά θέματα από όλη την Ελλάδα. Τα πολιτιστικά οδοιπορικά για την Ελλάδα Geo Routes & Aegean Routes τα οποία τελούν υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO*, συσχετίζουν το περιεχόμενό τους με το πρόγραμμα του διεθνούς οργανισμού «Πολιτισμός-Τουρισμός-Ανάπτυξη». Κάθε εικόνα στην έκθεση «Μυστικά της Ελλάδας» συνοδεύεται από το θεματικό κλειδί εκείνο, που κωδικοποιεί και αποτυπώνει τη θεματική ύλη κάθε οδοιπορικού.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟι επιδοτήσεις για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας κα έρευνας τεχνολογιών ΑΠΕ
Επόμενο άρθροΤο CERN στο Ίδρυμα Ευγενίδου – Μια διαδραστική έκθεση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ