Αρχική Ειδήσεις 7 πράγματα που θέλουν οι άντρες σε μια σχέση

7 πράγματα που θέλουν οι άντρες σε μια σχέση

0
Διαφήμιση

Συνήθως σε όλα τα περιοδικά θα δείτε άρθρα για το τι θέλουν οι γυναίκες μέσα σε μία σχέση και πως θα το αποκτήσουν. Σπανίως όμως θα δείτε κάτι αντίστοιχο για τους άντρες που θα θελαν να εκφράσουν τις ανάγκες τους μέσα σε μία σχέση.

Παρακάτω θα δείτε 7 πράγματα που θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες.

1. Να νιώθουν σαν δικοί σας ήρωες. Δεν θέλουν να είναι ο Κλαρκ Κέντ θέλουν να είναι ο Σούπερμαν. Θέλουν να σας έχουν στην αγκαλιά τους και να σας δείξουν τον κόσμο. Ή τουλάχιστον έτσι νιώθουν. Αν τους κάνετε να νιώθουν ανίκητοι θα σας κάνουν να νιώθετε τα πιο όμορφα πλάσματα στον πλανήτη.

2. Αποδοχή! Θέλουν να νιώθουν πως τους αγαπάτε ότι και να γίνει, έστω και αν βάζουν τα πιάτα στο πλυντήριο σαν πεντάχρονα, αν πουν κάτι λάθος μπροστά στις φίλες σας, αν αφήσουν όρθιο το καπάκι της τουαλέτας και έστω αν ξεχάσουν κάτι τους έχουμε πει χίλιες φορές ότι τα αισθήματα σας για εκείνους δεν θα αλλάξουν. Γιατί μέσα σε έναν άντρα κρύβετε πάντα ένα παιδί το οποίο «πλέκει» αλλά όχι επειδή είναι κακό αλλά επειδή είναι απλά περίεργο. Η υποστήριξη χωρίς όρους από την γυναίκα είναι αυτό που θα τους κάνει να γίνουν από παιδιά πιο δυνατοί άντρες.

3. Να μην μένουν στα σκοτάδια. Πολλές γυναίκες δεν λένε στους άντρες τους πως νιώθουν γιατί δεν θέλουν να ταράξουν τη σχέση ή επειδή φοβούνται. Εκείνοι όμως νιώθουν ότι δεν ζείτε όλη σας τη ζωή μαζί τους αλλά ότι κρατάτε πράγματα για εσάς. Κάθε φορά που κρατάτε όμως πράγματα μέσα σας είναι σαν να χτίζετε τοίχους. Θέλουν να ξέρουν πραγματικά τι συμβαίνει και να μην έχει μυστικά ο ένας από τον άλλον.

4. Το κοίταγμα… επιτρέπετε. Όταν ένας άντρας κοιτάει ευθεία κάποια στιγμή μπορεί κάτι να του τραβήξει την προσοχή, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ότι κοιτάει το θέλει κιόλας. Γενικά η προσοχή του άντρα συνήθως τσεκάρει το οτιδήποτε όμορφο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα άλλαζε αυτό που έχει για κάτι άλλο.

5. Επικοινωνία. Χωρίς αυτό μια σχέση δεν υπάρχει. Θέλουν να επικοινωνείτε ευθέως και να λέτε αυτό που σκέφτεστε, δεν θέλουν να μαντεύουν τίποτα. Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες κινούνται στο χώρο του συναισθήματος και δείχνουν πράγματα ενώ οι άντρες στο χώρο της λογικής και μιλάνε όταν θέλουν κάτι, γι αυτό το λόγο θα πρέπει να βρεθεί μία κοινή συνισταμένη με βάση το λόγο.

6. Γυμναστήριο. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να γυμνάζετε μαζί ένα ζευγάρι. Η αίσθηση που δημιουργείτε είναι ότι καλύτερο για έναν άντρα. Τους δίνει την αύρα της συντροφικότητας επειδή είστε μαζί και σε αυτό τον τομέα της ζωής σας

7. Να έχετε και προσωπική ζωή. Θα πρέπει να έχετε και δικά σας ενδιαφέροντα τα οποία να γεμίζουν την προσωπικότητα σας και να μην είναι σε καμία περίπτωση η σχέση σας όλη σας η ζωή. Η δημιουργία δικών σας ενδιαφερόντων δίνει την αίσθηση της αναπνοής μέσα σε μια σχέση και περιορίζετε η «τριβή» στο ελάχιστο

Διαφήμιση