Αρχική Ειδήσεις Φθηνά προϊόντα στα μη κερδοσκοπικά καταστήματα «Δίκαιου Εμπορίου»

Φθηνά προϊόντα στα μη κερδοσκοπικά καταστήματα «Δίκαιου Εμπορίου»

0
Διαφήμιση

Σε 10 χρόνια από την ίδρυση της οργάνωσης και ακριβώς 8 χρόνια από τα εγκαίνια του πρώτου μη κερδοσκοπικού καταστήματος «Δίκαιου Εμπορίου» στην Ελλάδα, έχει εκπαιδευτεί ένας σημαντικός αριθμός καταναλωτών στο τι σημαίνει ηθική κατανάλωση και με τη βοήθειά τους έχουν στηρίξει χιλιάδες μικρούς παραγωγούς και τις οικογένειές τους, στις αναπτυσσόμενες χώρες.

H Fair Trade Hellas είναι μια Ελληνική Μη Κυβερνητική Οργάνωση που ιδρύθηκε το 2004 με νομική μορφή της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα άρχισε να προωθεί τη φιλοσοφία του δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου (Fair Trade), που στοχεύει στην καταπολέμηση της φτώχειας σε παγκόσμιο επίπεδο. Στόχος είναι η προώθηση της ηθικής και υπεύθυνης κατανάλωσης στην Ελλάδα, και επίσης η διάθεση στην ελληνική αγορά προϊόντων που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς από φτωχές χώρες.

Από τις 8 Απριλίου η έδρα της FAIR TRADE HELLAS θα βρίσκεται στο Σύνταγμα, στο συνεργατικό χώρο CoLab working space (Πετράκη 28, Μητρόπολη – http://colabworkspace.com/) ενώ για τα νέα της οργάνωσης, τις δράσεις και τη δραστηριότητά της στη χονδρική, θα μπορείτε να συνεχίσετε να ενημερώνεστε μέσω του mailing list, του site και του Facebook. Mέχρι και το Σάββατο 22 Μαρτίου, μη χάσετε το απόλυτο bazaar (όλα από 1 ως 15 ευρώ περιλαμβανομένων και των επίπλων)

Επίσης, στο χώρο στη Βεΐκου 2 σύντομα θα φιλοξενήσει το καινούριο κατάστημα της ACTION AID που θα συνεχίσει, ανάμεσα σε άλλα, να διαθέτει τα προϊόντα FAIR TRADE.

Διαφήμιση