Αρχική Ειδήσεις COSMOTE: Το κοινό αποφασίζει για τον επόμενο JumpingFish καλλιτέχνη

COSMOTE: Το κοινό αποφασίζει για τον επόμενο JumpingFish καλλιτέχνη

0
Διαφήμιση

Το JumpingFish της COSMOTE (www.jumpingfish.gr),η πλατφόρμα μουσικής που αναδεικνύει και στηρίζει νέους Έλληνες μουσικούς, ανανεώνεται για να προσφέρει μια μεγάλη μουσική ποικιλία με τις πιο καινούριες προτάσεις. Με πιο πλούσιο περιεχόμενο και φιλικό λειτουργικό, το ανανεωμένο site δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ανακαλύψουν χιλιάδες ανερχόμενους Έλληνες καλλιτέχνες, να ενημερωθούν για τα τελευταία μουσικά γεγονότα, να δημιουργήσουν τα δικά τους playlists, και το σημαντικότερο, να ψηφίσουν και να αναδείξουν οι ίδιοι τον επόμενο καλλιτέχνη του JumpingFish.

Μέσα από δύο νέα tabsNews και Artists, τα προφίλ και τα τραγούδια των καλλιτεχνών έρχονται στο προσκήνιο, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τα πιο ενδιαφέροντα νέα από ολόκληρη τη μουσική κοινότητα.

 

Οι φίλοι του JumpingFish μέσω του νέου AudioPlayer, μπορούν πλέον να ακούνε όποτε θελήσουν ότι πιο καινούριο υπάρχει στην εγχώρια μουσική σκηνή από ανερχόμενους Έλληνες καλλιτέχνες, αλλά και να φτιάξουν τις δικές τους προσωπικές playlists επιλέγοντας τραγούδια από περισσότερα από είκοσι είδη μουσικής που παρέχει η πλατφόρμα.

 

Για πρώτη φορά το κοινό αποκτά καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη τραγουδιού και καλλιτέχνη, αφού θα ψηφίζει έναν από τρεις υποψήφιους καλλιτέχνες που θα προτείνει τριμελής επιτροπή. Η επιτροπή θα αποτελείται από μέλη που προέρχονται από το χώρο της μουσικής, της δισκογραφίας, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τη δημοσιογραφική ομάδα του JumpingFish και τα οποία θα εναλλάσσονται κάθε τρίμηνο.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔιαγωνισμός για τις ειδικότητες Θερμοϋδραυλικών-Ψυκτικών και Φυσικού αερίου
Επόμενο άρθροΗμέρα Καριέρας στην Αθήνα από την Emirates

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ