Αρχική Τεχνολογία Νέα «εργαλεία» ενεργειακής διαχείρισης για κτίρια από την Schneider Electric

Νέα «εργαλεία» ενεργειακής διαχείρισης για κτίρια από την Schneider Electric

0
Διαφήμιση

Η SchneiderElectric, ο παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας, παρουσίασε το SmartStruxureLite, ένα νέο σύστημα iBMS το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για κτίρια μικρού και μεσαίου μεγέθους. Πρόκειται για μια νέα και οικονομική λύση υψηλής απόδοσης που έρχεται να προστεθεί στη σουίτα SmartStruxure™ με στόχο να καλύψει τις ανάγκες εγκαταστάσεων οι οποίες δεν ξεπερνούν τα 10.000 τ.μ., όπως εμπορικά καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία, σχολεία και νοσοκομεία.

Tο SmartStruxureLite είναι ένα ανοικτό σύστημα με εύχρηστο περιβάλλον εργασίας κάτω από το οποίο μπορεί να ενσωματωθεί η διαχείριση συστημάτων HVAC, φωτισμού, ενέργειας κλπ. Η συγκεκριμένη λύση επιτρέπει στους διαχειριστές κτιριακών εγκαταστάσεων να αυξήσουν σε μικρό διάστημα την ενεργειακή απόδοση νέων ή παλαιότερων κτιρίων, κάνοντας ταυτόχρονα πιο άνετη και ευχάριστη την παραμονή όσων βρίσκονται στο εσωτερικό τους.

Χάρη στο λογισμικό StruxureWare™ BuildingExpert, το οποίο τρέχει μέσω webinterface και χωρίς να απαιτείται η αγορά ειδικής άδειας για τη χρησιμοποίηση του, η λύση SmartStruxureLite δίνει τη δυνατότητα να προγραμματιστεί η αυτόματη εκτέλεση διαφόρων διαδικασιών διαχείρισης και ελέγχου.

Η μείωση του συνολικού κόστους λειτουργίας, αλλά και η δυνατότητα ενοποίησης και ασύρματης πρόσβασης στα υπόλοιπα συστήματα διαχείρισης ενός κτιρίου, επιτρέπουν τη γρήγορη απόσβεση της επένδυσης στη λύση SmartStruxureLite, ακόμη και στην περίπτωση εγκαταστάσεων με μικρή ή μεσαία επιφάνεια.

Διαφήμιση