Αρχική Ειδήσεις Με υδροπλάνα η φετινή τουριστική περίοδος

Με υδροπλάνα η φετινή τουριστική περίοδος

0
Διαφήμιση

Με στόχο την ανάπτυξη και δημιουργία των υδατοδρομίων, πριν την τουριστική περίοδο του 2014, έτσι ώστε, μεταξύ άλλων, να παρέχουν μία επιπλέον δυνατότητα σύνδεσης των παράκτιων περιοχών της χώρας, αναμένεται να «τρέξουν» οι περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις.

Το ζήτημα απασχόλησε τη συνάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, με εκπροσώπους της εταιρίας Hellenic Seaplanes, προκειμένου να τεθούν άμεσα προς υλοποίηση οι συγκεκριμένες ιδιωτικές επενδύσεις.

«Σκοπός μας, είναι η ουσιαστική συμβολή μας ως υπουργείο και ως κυβέρνηση στην επενδυτική πρωτοβουλία και να βάλουμε στη τελική ευθεία προς υλοποίηση το δίκτυο υδατοδρομίων σε όλη την Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, επισημαίνοντας ταυτόχρονα τα πολλαπλά οφέλη που η υλοποίησή τους θα είχε ως αποτέλεσμα, όπως η δημιουργία θέσεων εργασίας, η περιφερειακή ανάπτυξη, η ανάπτυξη υποδομών και δικτύων, οι θετικές επιδράσεις στον τουρισμό και η τόνωση της εγχώριας βιομηχανίας. Επιπλέον, δεσμεύθηκε για τη λεπτομερή εξέταση όλων των αιτημάτων.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Νικόλας Χαραλάμπους, ανέφερε, ότι πρόκειται για επενδύσεις που λόγω του στρατηγικού τους χαρακτήρα θα δημιουργήσουν ευνοϊκό επενδυτικό περιβάλλον για την αξιοποίηση απομονωμένων περιοχών και αναμένεται να δώσουν δυνατότητες και κίνητρα υλοποίησης τουριστικών επενδύσεων στις ευρύτερες περιοχές των υδατοδρομίων.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here