Αρχική Ειδήσεις Η HELMEPA βραβεύτηκε από τα Lloyd’s List Greek Shipping Awards

Η HELMEPA βραβεύτηκε από τα Lloyd’s List Greek Shipping Awards

0
Διαφήμιση

Ο θεσμός των Lloyd’s List Greek Shipping Awards απένειμε στη HELMEPA το βραβείο “Achievement in Education or Training 2013” κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013. Το βραβείο αυτό αποτελεί αναγνώριση του Ναυτιλιακού Επιμορφωτικού Κέντρου για την Πρόληψη της Ρύπανσης, την Ασφάλεια στη Θάλασσα και την Περιβαλλοντική Ενημέρωση της HELMEPA για την προσφορά και το 2013 σύγχρονης, εξειδικευμένης επιμόρφωσης σε αξιωματικούς και στελέχη των εταιρειών μελών της.

Η κυρία Δωροθέα Ιωάννου, Διευθ. Σύμβουλος της SCBHellasInc, Διαχειριστές του γραφείου του Πειραιά που εκπροσωπεί το AmericanClub, χορηγός του βραβείου, επιδίδει το βραβείο “AchievementinEducationorTraining”, στον Πρόεδρο της HELMEPA, Δρα. Ι. Κούστα.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Πρόεδρος της HELMEPA, Δρ. Ι. Κούστας, αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο των προγραμμάτων της HELMEPA για τη ναυτιλία και τους μικρούς μαθητές της «Παιδικής HELMEPA» καθώς και στις συνεργασίες της στο διεθνή χώρο με οργανισμούς και Αρχές και προέτρεψε τους παριστάμενους να πάρουν μέρος στις προσπάθειες της HELMEPA που προβάλλουν την Ελληνική ναυτιλία.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες και ιδιαίτερα στα παρακάτω μέλη της HELMEPA:

  • Το φορτηγό πλοίο ARDENNES, “Ship of the Year” της ARISTON NAVIGATION CORP
  • Την COSTAMARE SHIPPING CO. S.A., “Dry Cargo Company of the Year”
  • Την AEGEAN MARINE PETROLEUM, “Achievement in Safety or Environmental Protection”
Διαφήμιση