Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. H Vodafone τιμήθηκε με Χρυσό Βραβείο για το περιβαλλοντικό της πρόγραμμα

H Vodafone τιμήθηκε με Χρυσό Βραβείο για το περιβαλλοντικό της πρόγραμμα

0
Διαφήμιση

Η Vodafone απέσπασε την κορυφαία διάκριση «GoldAward» στην κατηγορία «Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα» (SustainableBusiness), στο πλαίσιο του θεσμού EnvironmentalAwards 2014, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά. Για τη Vodafone, αποτελεί βασική στρατηγική αρχή και προτεραιότητα, η δημιουργία των προϋποθέσεων για μια Βιώσιμη Κοινωνία, τόσο μέσα από τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της λειτουργία της, όσο και μέσα από την αξιοποίηση της τεχνολογίας και τεχνογνωσίας της, των προϊόντων και των υπηρεσιών της, για την ανάπτυξη μιας ανταγωνιστικής οικονομίας χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης.

Η διάκριση αυτή αφορά σε ολοκληρωμένα προγράμματα που αφορούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, στη μείωση παραγωγής και επαναχρησιμοποίηση αποβλήτων όπου είναι εφικτό, στην ανακύκλωση, κ.ά.

Επιπλέον, η διάκριση αυτή αφορά στις έξυπνες εφαρμογές machinetomachine (Μ2Μ) που έχει αναπτύξει η Vodafone λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων και οργανισμών. Οι συγκεκριμένες εφαρμογές μπορούν να συμβάλουν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και κατά συνέπεια του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων που τις υιοθετούν, ενώ παράλληλα ενισχύουν την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε vodafone.gr/sustainability. Τα «Environmental Awards 2014» διοργανώθηκαν από τη Boussias Communications.

Διαφήμιση