Αρχική Ειδήσεις Ένα διαφορετικό, εναλλακτικό Φεστιβάλ στις 14 & 15 Δεκεμβρίου

Ένα διαφορετικό, εναλλακτικό Φεστιβάλ στις 14 & 15 Δεκεμβρίου

0
Διαφήμιση

Ένα διαφορετικό, εναλλακτικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 14 & 15 Δεκεμβρίου στο Aikido Academy, στην περιοχή Ελληνικό. Το Blossoming Goddess είναι ένας νέος, μη κερδοσκοπικός, οργανισμός που ο στόχος του είναι η ενημέρωση του κοινού μέσω εναλλακτικών δράσεων. Το δεύτερο Φεστιβάλ αφορά τη δύναμη της αγάπης.

Σε μία περίοδο κοινωνικής κρίσης όπου ο άνθρωπος απομακρύνεται από τα ανώτερα ιδανικά και τον ιδεαλισμό του, η Αγάπη και ο σεβασμός απέναντι στον σύντροφο, στο συνάνθρωπο, στη φύση, στα ζώα και πάνω από όλα στον ίδιο του τον εαυτό είναι η δύναμη που θα αλλάξει την καθημερινότητα και εν τέλει το μέλλον του.

Στο δεύτερο Φεστιβάλ του Blossoming Goddess, διαβάζοντας και παρατηρώντας τα σημεία των καιρών, θεωρήσαμε σημαντικό να βοηθήσουμε όλους όσους θα παρευρεθούν, να ξαναβρούν τη χαμένη πηγή της αγάπης. Να αντλήσουν τη δύναμη που χρειάζεται από τον εσωτερικό τους κόσμο για να μπορέσουν να αλλάξουν ουσιαστικά τον εξωτερικό.

Μία σειρά από Βιωματικά Σεμινάρια, Ομιλίες, Δρώμενα, Εικαστικά, Θέατρο, Μουσική και Χορός, θα παροτρύνουν τους παρευρισκόμενους να αλλάξουν τρόπο σκέψης, θα τους εισάγουν σε ένα εναλλακτικό μονοπάτι που θα τους οδηγήσει στο Φως και την Αγάπη. Η Αγάπη δεν είναι μία αόριστη και άπιαστη θεωρία. Η Αγάπη είναι επιλογή. Η Αγάπη βρίσκετε μέσα μας, δίπλα μας. Ας είναι η Αγάπη η καθημερινή επιλογή στη δράση μας!

Μάθετε περισσότερα για το Φεστιβάλ στο www.blossominggoddess.com και δηλώστε συμμετοχή για να μπείτε στην κλήρωση για μοναδικά δώρα! Ο χώρος διεξαγωγής είναι στο aikido academy, Ελληνικό και η είσοδος κοστίζει μόνο 5 ευρώ την ημέρα.

Διαφήμιση