Αρχική Ειδήσεις Δωρεάν Mobile Internet σε όλους τους συνδρομητές Vodafone!

Δωρεάν Mobile Internet σε όλους τους συνδρομητές Vodafone!

0
Διαφήμιση

H Vodafone και φέτος τα Χριστούγεννα προσφέρει αυτόματα και εντελώς δωρεάν Mobile Internet σε όλους τους συνδρομητές της, από τις 25 Δεκεμβρίου έως και 1η Ιανουαρίου, για να σερφάρουν ξέγνοιαστα από το κινητό, το laptop και το tablet τους. Oι συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα μπορούν να σερφάρουν ξέγνοιαστα, απολαμβάνοντας δωρεάν Mobile Internet, χωρίς να απαιτείται καμία διαδικασία ενεργοποίησης, για χρήση έως 1GB.

Έτσι, η Vodafone δίνει για ακόμη μια φορά την ευκαιρία στους συνδρομητές της να απολαύσουν μέσα από το αξιόπιστο δίκτυο της, τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, να έχουν πρόσβαση στο email τους, αλλά και να κάνουν χρήση των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης, όπως facebook και twitter, κάθε στιγμή από όπου κι αν βρίσκονται.

Ο κ. Νίκος Βλαχόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων δήλωσε: «Η Vodafone, για ακόμη μία φορά, ακούει τις ανάγκες των συνδρομητών της και στέκεται δίπλα τους παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν τον κόσμο του Mobile Internet εντελώς δωρεάν και να μείνουν σε επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα καθ’ όλη την διάρκεια των Εορτών».

Όροι και προϋποθέσεις στο www.vodafone.gr/free

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου
Επόμενο άρθροΧριστούγεννα με …χιόνι και δώρα τεχνολογίας από το ΓΕΡΜΑΝΟ