Αρχική Προστασία - Αναπλάσεις Μοναδικά προϊόντα για έναν μοναδικό πλανήτη…με ένα κλικ!

Μοναδικά προϊόντα για έναν μοναδικό πλανήτη…με ένα κλικ!

0
Διαφήμιση

Πόσες φορές παρουσιάζεται στο καταναλωτικό κοινό η ευκαιρία να βρει μοναδικά σε ποιότητα προϊόντα από 0,20 λεπτά, να ανακαλύψει τον υπέροχο πλανήτη μας και να υποστηρίξει την προστασία της φύσης, με ένα μόνο «κλικ»; Το νέο eshop του WWF ανοίγει τις πύλες του στους Έλληνες καταναλωτές και προσφέρει μια ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων με εναλλακτικές προτάσεις αγορών για όλη την οικογένεια.

Μέσα από το www.wwf.gr/shop, μπορεί κανείς να περιηγηθεί μεταξύ 137 διαφορετικών κωδικών προϊόντων, με απίστευτη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, αλλά κυρίως με έμπνευση από τη φυσική μας κληρονομιά και τον αγώνα για την προστασία της.

Λούτρινα ζωάκια, χαρτοσχολικά, μπλουζάκια, τσάντες, ομπρέλες, αξεσουάρ… είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που θα ανακαλύψουν οι επισκέπτες του ολοκαίνουργιου ηλεκτρονικού καταστήματος του WWF. Πέραν όμως της μεγάλης ποικιλίας και των ελκυστικών τιμών, το σημαντικότερο ίσως είναι ότι με την αγορά των προϊόντων WWF, μπορεί ο καθένας να στηρίξει έμπρακτα το έργο του WWF Ελλάς για ένα βιώσιμο μέλλον για όλους μας.

«Κάθε φορά που αγοράζετε έστω και ένα μολύβι WWF μας βοηθάτε να συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά μέσα από το πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης… Κάθε φορά που αγοράζετε ένα σακίδιο WWF μας βοηθάτε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα ελληνικά δάση… Κάθε φορά που αγοράζετε προϊόντα WWF μας βοηθάτε να συνεχίζουμε τα προγράμματα και τις δράσεις μας και γίνεστε έτσι μαζί μας θεματοφύλακας της πλούσιας φυσικής μας κληρονομιάς», δηλώνει η Δέσποινα Τζιάλλα, υπεύθυνη προϊόντων WWF.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here