Αρχική Ειδήσεις Ξεκινάει η περιβαλλοντική εκστρατεία της HELMEPA στο Ναύπλιο

Ξεκινάει η περιβαλλοντική εκστρατεία της HELMEPA στο Ναύπλιο

0
Διαφήμιση

Το Ναύπλιο είναι ο επόμενος σταθμός της ενημερωτικής Εκστρατείας για το Θαλάσσιο Περιβάλλον και τις Επιστήμες, που υλοποιεί η HELMEPAσε 12 πόλεις της Ελλάδας με την υποστήριξη του Βρετανικού κοινωφελούς Ιδρύματος Lloyd’s Register Foundation (LRF). Τις δράσεις της Εκστρατείας μεταξύ 27 Νοεμβρίου και 10 Δεκεμβρίου 2013, έχει θέσει υπό την αιγίδα του ο Δήμος Ναυπλιέων.

Η έναρξη θα γίνει την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 17:30 στο Ξενοδοχείο Parkμε την Ημερίδα «Απορρίμματα σε θάλασσες και ακτές: ένα πρόβλημα που μας αφορά όλους».

Στη συνέχεια στις 20:00, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων θα εγκαινιάσει την Έκθεση με τίτλο «Θαλάσσιο Περιβάλλον, Ναυτιλία και Επιστήμες», η οποία θα φιλοξενηθεί στο κτήριο «Βουλευτικό» μέχρι την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου.

Σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, την Έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν 1.100 μαθητές σχολείων της πόλης του Ναυπλίου και της ευρύτερης περιοχής, με δαπάνες της Εκστρατείας. Για το κοινό, η Έκθεση θα είναι ανοικτή καθημερινά 17:30 – 19:30, και τα Σαββατοκύριακα 10:00 – 13:00 και 17:30 – 19:30.

Στο πλαίσιο της Εκστρατείας προγραμματίζονται και άλλες ενημερωτικές δράσεις σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου, οι οποίες αποσκοπούν στην προώθηση της περιβαλλοντικής επιμόρφωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣτην Ελλάδα το «Πως Λειτουργεί ο Κόσμος» του Νόαμ Τσόμσκι.
Επόμενο άρθροΟ άνθρωπος γυμνάζεται απλά και μόνο παρακολουθώντας σχετικά προγράμματα στην τηλεόραση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ