Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Η Astra Medical Hellas Superfoods κοντά στα παιδιά

Η Astra Medical Hellas Superfoods κοντά στα παιδιά

0
Διαφήμιση

Η εταιρία ASTRA MEDICAL HELLAS SUPERFOODS™ έχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσκολιών που ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού μας αντιμετωπίζει, έχει γίνει αρωγός στις προσπάθειες που γίνονται ώστε να αντιμετωπιστούν οι δύσκολες καταστάσεις. Έχοντας συνείδηση των καταστάσεων, η ASTRA MEDICAL HELLAS SUPERFOODS™ προσέφερε το πετρέλαιο στο Δημοτικό Σχολείο Πηλίου θέλοντας να προσφέρει την ζεστασιά που αξίζει στα παιδάκια του σχολείου μας, καθώς γνωρίζουμε ότι πλέον ακόμα και η ζεστασιά των μικρών μαθητών είναι κάτι δύσκολο και πολλές φορές ακατόρθωτο στον σχολικό χώρο.

Δείχνοντας αυτό το κοινωνικό πρόσωπο η εταιρία μας έχει ως μοναδικό της μέλημα την προστασία των μικρών φιλών μας από το δριμύ κρύο του χειμώνα. Σκοπός μας είναι οι μικροί μαθητές να συνεχίσουν την παρακολούθηση των μαθημάτων τους χωρίς να κρυώνουν, ενώ ταυτόχρονα οι δάσκαλοι θα μπορούν να κάνουν το μάθημα τους σε πιο φιλικές για αυτούς συνθήκες, απερίσπαστοι από οποιοδήποτε εξωτερικό παράγοντα, όπως είναι το κρύο.

Στόχος της εταιρίας με αυτήν την πράξη είναι η ελάφρυνση τόσο των γονέων από το καθημερινό άγχος ότι τα μικρά τους θα μπορούσαν να κρυώσουν στο σχολείο, όσο και των δασκάλων, αλλά κυρίως η δημιουργία καλύτερων συνθηκών για τους μικρούς μας φίλους, καθώς γνωρίζουμε ότι αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον μας!! Η ASTRA MEDICAL HELLAS SUPERFOODS™ θα συνεχίσει ενεργά να στηρίζει με όλα τα μέσα που μπορεί να διαθέσει.

Διαφήμιση