Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Εταιρική Υπευθυνότητα : Ποιοί διακρίθηκαν τα έτη 2010-2012

Εταιρική Υπευθυνότητα : Ποιοί διακρίθηκαν τα έτη 2010-2012

0
Διαφήμιση

Επιχειρηματικότητα δεν σημαίνει μόνον άντληση οικονομικού κέρδους. Είναι πάνω από όλα δημιουργική και παραγωγική διαδικασία που συμβάλει στην ανάπτυξη της  κοινωνικής ευημερίας εφόσον διαμορφώνει υγιείς συνθήκες  απασχόλησης και δημιουργεί  θέσεις εργασίας. Ταυτόχρονα η επιχείρηση έχει ηθική υποχρέωση να επιστρέφει ένα μέρος του πλεονάσματος που δημιουργεί, στην κοινωνία.

Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος 13 χρόνια πριν όταν θεσμοθέτησε για πρώτη φορά τα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας με αποτέλεσμα σήμερα η απόδοση κοινωνικού μερίσματος εκ μέρους των εταιρειών να είναι αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής ολοένα και περισσότερων εταιρειών και στη χώρα μας.

 

Στο πλαίσιο αυτό πρόσφατα ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος, βράβευσε τις καλύτερες πρακτικές και δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιήθηκαν από επιχειρήσεις στην Ελλάδα τα έτη 2010- 2012 σε μια λαμπρή τελετή και με την παρουσία ξεχωριστών προσωπικοτήτων,  

Πρόκειται για την 6ηΤελετή Απονομής των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ 2013. Αναλυτικότερα, τα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ 2013 απονεμήθηκαν στις ακόλουθες εταιρείες και ενέργειες: 

Στην ενότητα Κοινωνία:

– Αριστείο στην κατηγορία Μεγάλες επιχειρήσεις για την ενέργεια “Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής” της VODAFONE. 

– Αριστείο στην κατηγορία Μικρές & Μεσαίες επιχειρήσεις για την ενέργεια “Βιβλιοδρομίες” των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΓΕΙΤΟΝΑ. 

Στην ενότητα Περιβάλλον:

– Αριστείο στην κατηγορία Μεγάλες επιχειρήσεις για την ενέργεια “Αποστολή: Νερό” των εταιρειών COCA-COLA 3E & COCA-COLA HELLAS. 

– Αριστείο στην κατηγορία Μικρές & Μεσαίες επιχειρήσεις για την ενέργεια “Ολική περιβαλλοντική διαχείριση του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ Η ΔΗΜΗΤΡΑ”. 

Στην ενότητα Εργαζόμενοι:

– Αριστείο στην κατηγορία Μεγάλες επιχειρήσεις για την ενέργεια “Μαζί για τα καλά” της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ. 

Στην ενότητα Υποστήριξη Νεανικής Επιχειρηματικότητας:

– Αριστείο για την ενέργεια “Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας” της εταιρείας PROJECT YOU. 

Στην ενότητα Κοινωνικά προϊόντα & υπηρεσίες:

– Αριστείο για την ενέργεια “Ασφαλής χρήση του διαδικτύου: Youth Safe Pack & Vodafone Safety Net” της VODAFONE. 

Στην κατηγορία Συνεχής Δέσμευση & Προσφορά:

– Αριστείο στην κατηγορία Μεγάλες Επιχειρήσεις για την ενέργεια “Κοινωνικά Παντοπωλεία” του ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ. 

            -Αριστείο στην κατηγορία Μικρές & Μεσαίες Επιχειρήσεις για την ενέργεια “Οι κήποι του Capitol” της εταιρείας ΑΚΡΟΠΟΛ ΧΑΡΑΓΚΙΩΝΗΣ. 

Στην ενότητα e-Δράσεις:

– Αριστείο για την ενέργεια “Αγροτικό Κοινωνικό Δίκτυο Agroname” της εταιρείας FARMERPLAN. 

Το Αριστείο Εξαιρετικής Προσφοράς, ένα Αριστείο αναγνώρισης και τιμής, που απονέμεται κατόπιν απόφασης της Οργανωτικής Επιτροπής, σε ιδιώτες ή επιχειρήσεις ή ΜΚΟ που έχουν επιτελέσει σημαντικό έργο, μέσω της συμβολής τους στο κοινωνικό σύνολο, απονεμήθηκε στην Τράπεζα Τροφίμων- Ίδρυμα για την καταπολέμηση της Πείνας. Το Αριστείο Εξαιρετικής Προσφοράς παρέλαβε ο αντιπρόεδρος της Τράπεζας Τροφίμων, Παναγιώτης Νίκας. 

Διαφήμιση