Αρχική Ειδήσεις Ενδιαφέρον για ενέργεια και απορρίμματα από ΕΤΕπ

Ενδιαφέρον για ενέργεια και απορρίμματα από ΕΤΕπ

0
Διαφήμιση

Η χρηματοδότηση έργων στους τομείς εξοικονόμησης ενέργειας, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, δικτύων μεταφοράς ενέργειας και διαχείρισης απορριμμάτων, συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης, με αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων υπό τον αντιπρόεδρο, Μιχάι Τανασέσκου.

 

Η συνάντηση, όπως ανακοινώθηκε, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό πλαίσιο και συζητήθηκαν ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ εξετάστηκε η δυνατότητα ενίσχυσης της συνεργασίας για τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων χρηματοδότησης δράσεων από την ΕΤΕπ, στο πλαίσιο των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων που έχει θέσει το ΥΠΕΚΑ.

Ο κ. Μανιάτης, μίλησε για μια γόνιμη σχέση αμοιβαίου οφέλους με την ΕΤΕπ και παρουσίασε τους άξονες της πολιτικής που έχει δρομολογήσει το Υπουργείο, καθώς και τις προτεραιότητες ενόψει της ανάληψης της ελληνικής Προεδρίας στην ΕΕ.

Διαβάστε επίσης:  Πλαφόν στο ρωσικό πετρέλαιο αποφάσισαν ΕΕ, G7 και Αυστραλία
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣτ. Χόκινγκ: η ανακάλυψη του σωματιδίου του Χιγκς του κόστισε 100 δολάρια κι έκανε λιγότερο ενδιαφέρουσα τη Φυσική…
Επόμενο άρθροΟΗΕ: τα ακραία καιρικά φαινόμενα χαρακτηρίζουν το 2013

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ