Αρχική Ειδήσεις Εκδήλωση για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και την ενίσχυση της...

Εκδήλωση για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και την ενίσχυση της λειτουργίας του Κέντρου “ΕΛΛΗ ΛΑΜΠΕΤΗ”‏

0
Διαφήμιση

Αγαπητοί Φίλοι,

Με αφορμή τον μήνα Οκτώβριο, Παγκόσμιο Μήνα για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας, διοργανώνει Μουσική Συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα & τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων,την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 21.00 στο Θέατρο Παλλάς.

Σκοπός της εκδήλωσης, αφενός είναι να ευαισθητοποιηθεί ο πολίτης για τη σημασία που έχει η πρόληψη μέσω της διενέργειας τακτικού ετήσιου μαστολογικού ελέγχου, αλλά και αφετέρου για να αναδειχθεί το κοινωνικό έργο και να υποστηριχθεί οικονομικά το έργο που προσφέρει δωρεάν το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη», τόσο σε γυναίκες που έχουν διαγνωσθεί με τη νόσο, όσο και στα μέλη των οικογενειών τους.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης & του Δήμου Αθηναίων.

Η Μουσική αυτή Συναυλία έχει κοινωνικό και φιλανθρωπικό σκοπό. Όλα τα έσοδα της, θα διατεθούν για τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη», που επί 12 συναπτά έτη προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του.

To Κέντρο Έλλη Λαμπέτη, για να συνεχίσει να λειτουργεί και να προσφέρει τις εξαιρετικές του υπηρεσίες προς την κοινωνία έχει άμεση ανάγκη οικονομικής στήριξης.

Για τους ανωτέρω λόγους, σας παρακαλούμε θερμά όπως στηρίξετε με την παρουσία σας την εκδήλωση αυτή υποστηρίζόντας έτσι την προσπάθειά μας για να παραμείνουν ανοιχτές οι πόρτες του Κέντρου Έλλη Λαμπέτη. Παρακαλούμε να ενημερώσετε και τους φίλους σας.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας,
Διατελώ για το Δ.Σ. της Εταιρείας

Με τιμή,
Η Πρόεδρος

Δρ Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα
ε. Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών
Γυναικολόγος- Χειρουργός, Ειδ. Μαστολόγος

Υ.Γ. Εισιτήρια διατίθενται από το Κινηματοθέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5) και στη Γραμματεία της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας ( Λεωφ. Κηφισίας 18, 4ος όροφος Αμπελόκηποι)

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΦονική λίμνη μετατρέπει πτηνά σε αγάλματα
Επόμενο άρθροΓυναίκα με πρόωρη εμμηνόπαυση κατάφερε να γεννήσει με μια νέα επαναστατική ιατρική μέθοδο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ