Αρχική Ειδήσεις Πάρκο Τρίτση: θα αποπληρωθούν τα χρέη

Πάρκο Τρίτση: θα αποπληρωθούν τα χρέη

0
Διαφήμιση

Αναλυτική συζήτηση σχετικά με τα οικονομικά και διαχειριστικά θέματα που αντιμετωπίζει το πάρκο Τρίτση διεξήχθη στο ΥΠΕΚΑ, υπό τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη.

 

Όπως ανακοινώθηκε μετά το πέρας της σύσκεψης, το ΥΠΕΚΑ έχει ήδη προχωρήσει σε εξυγίανση των οικονομικών τού φορέα, έχοντας τακτοποιήσει εκκρεμότητες του παρελθόντος και στοχεύοντας, στην οριστική αποπληρωμή όλων των χρεών.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με το υπουργείο, προωθείται, όσο το δυνατόν πιο άμεσα, η βέλτιστη λύση για την καλύτερη λειτουργία του φορέα, υπό την εποπτεία της κεντρικής διοίκησης και σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Β΄ Αθήνας, Απόστολος Κακλαμάνης, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, Κ. Παπαντωνίου, ο δήμαρχος Ιλίου, Ν. Ζενέτος, η αντιδήμαρχος του δήμου Αγίων Αναργύρων- Καματερού, Μαρία Παπαναγιωτάκη, η γενική γραμματέας ΥΠΕΚΑ, Νάντια Γιαννακοπούλου, ο ειδικός γραμματέας υδάτων, Κωνσταντίνος Τριάντης και υπηρεσιακά στελέχη που ασχολούνται με το θέμα.

 

Διαβάστε επίσης: Το Hyde Park της Αθήνας βρίσκεται στα Δυτικά Προάστια

Διαφήμιση