Αρχική Ειδήσεις Τριπτόλεμος: σεμινάρια για νέους από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και τη Γ.Γ. Νέας...

Τριπτόλεμος: σεμινάρια για νέους από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και τη Γ.Γ. Νέας Γενιάς

0
Διαφήμιση

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς υλοποιεί το πρόγραμμα «Τριπτόλεμος». Μέσω των σεμιναρίων βραχείας εκπαίδευσης διάρκειας 50 ωρών το καθένα συνεχίζεται η προσπάθεια ενημέρωσης και στήριξης όσων θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον πρωτογενή τομέα οικονομίας.

 

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες στην εύρεση εργασίας, το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους ηλικίας 24 έως και 40 ετών με αντικείμενα: Ελαιοκομία: ελαιοκομία, καλλιέργεια ελιάς και μεταποίηση. Εδώδιμα Μανιτάρια: καλλιέργεια – αξιοποίηση. Μελισσοκομία. Οινολογία. Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν στις 15 Οκτωβρίου 2013με τη συμμετοχή 20 ατόμων ανά αντικείμενο.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής θα γίνεται ως και τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και στις 12:00 το μεσημέρι είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση  a.katsarou@neagenia.gr είτε στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς (Αχαρνών 417, Αγ. Ελευθέριος, ώρες 09:00- 14:00, γραφείο 135).

Στην περίπτωση όπου οι αιτήσεις υποβολής πλεονάζουν του αριθμού συμμετεχόντων που προβλέπεται, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση. Σε αυτή την περίπτωση θα δοθεί προτεραιότητα σε άνεργους νέους.

Οι εκπαιδευόμενοι θα καταβάλουν το ποσό συμμετοχής 50 ευρώ, το οποίο και θα καταθέσουν σε λογαριασμό τραπέζης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας είτε να επικοινωνήσετε με τη διεύθυνση Αναπτυξιακών Πρωτοβουλιών Απασχόλησης, Τμήμα Αναπτυξιακών Δραστηριοτήτων Νεολαίας.

Διαφήμιση