Αρχική Ειδήσεις Νέα Coca-Cola Life με λίγες θερμίδες και στέβια

Νέα Coca-Cola Life με λίγες θερμίδες και στέβια

0
Διαφήμιση

Ένα νέο “φυσικό” και “υγιεινό” αναψυκτικό που ονομάζεται Coca-Cola Life παρουσίασε η διάσημη εταιρεία αναψυκτικών που χτίζει συστηματικό το “πράσινο” προφίλ της.

Όπως και στην περίπτωση του πρωτότυπου μπουκαλιού από πάγο που διατηρεί το περιεχόμενο δροσερό και δεν αφήνει “σκουπίδια” στην παραλία, η Coca Cola παρουσίασε και αυτό το προϊόν στη λατινική Αμερική.
Αυτή τη φορά στην Αργεντινή, όπου παρουσιάστηκε η νέα φιάλη με το πράσινο αντί του παραδοσιακού κόκκινου λογοτύπου. Η νέα Coca-Cola Life είναι ένα αναψυκτικό χαμηλών θερμίδων, 60% λιγότερες από το κανονικό αναψυκτικό, με φυσικές γλυκαντικές ουσίες, το οποίο διαφημίζεται ως καθαρό, φρέσκο και φυσικό προϊόν από την εταιρεία.

Η Coca-Cola Life βασίστηκε σε ένα μείγμα ζάχαρης με το φυσικό γλυκαντικό στέβια, η οποία παράγεται σε φυτείες της νοτίου Αμερικής, για να διατηρήσει τη γεύση της το δυνατόν κοντύτερα στην κανονική.

Το αναψυκτικό με τη φυσική στέβια εμφιαλώνεται στο “πράσινο”, ανακυκλώσιμο μπουκάλι PlantBottle της Coca Cola, το οποίο σε ποσοστό 30% κατασκευάζεται από φυτικές ίνες.

Δεν λείπουν βέβαια και οι επικριτές που βλέπουν στο PlantBottle ένα μη βιοδιασπώμενο προϊόν που απαιτεί υπερβολικές ποσότητες νερού για να κατασκευαστεί.

πηγή:agrotikabook.gr

Διαφήμιση