Αρχική Ειδήσεις Έξυπνες λύσεις από την LG για φρέσκα, υγιεινά και θρεπτικά τρόφιμα

Έξυπνες λύσεις από την LG για φρέσκα, υγιεινά και θρεπτικά τρόφιμα

0
Διαφήμιση

Στην προώθηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής προσανατολίζεται η LG Electronics (LG) λανσάροντας στην αγορά εξελιγμένες οικιακές συσκευές της, που εστιάζουν στην καθημερινή διατροφή.

Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής, η πιθανή έλλειψη της σωματικής άθλησης, καθώς και η υιοθέτηση φτωχής διατροφής σε θρεπτικές ουσίες, επηρεάζουν σε έντονο βαθμό τη φυσική κατάσταση, καθώς και την ψυχολογία των ανθρώπων.

Στο πλαίσιο αυτό Τα ψυγεία της LG βοηθούν το καταναλωτικό κοινό να οργανώσει τα τρόφιμα και τα ποτά του με έξυπνο και ευέλικτο τρόπο, καθώς και να διατηρήσει αναλλοίωτες τις θρεπτικές ουσίες που εμπεριέχονται σε φρούτα και λαχανικά, μέσω καινοτόμων τεχνολογιών, που ρυθμίζουν τη θερμοκρασία στον εσωτερικό χώρο.

Tο σύστημα Fresh Air Filter και ο σχεδιασμός Multi Air flow είναι τοποθετημένα σε συγκεκριμένα σημεία στα ψυγεία της LG, ώστε το φαγητό να παραμένει φρέσκο και να απομακρύνονται οι έντονες και δυσάρεστες μυρωδιές, ενώ το σύστημα Dual Evaporator ελέγχει τα επίπεδα υγρασίας, με σκοπό την αύξηση της διάρκειας ζωής των τροφίμων. Επιπλέον, η μεγάλη χωρητικότητα του ψυγείου με τη διπλή σχεδίαση Door-in-Door της LG προσφέρει άνεση στη διαδικασία τοποθέτησης των τροφίμων, ενώ η γρήγορη και εύκολη πρόσβαση μειώνει την απώλεια ψυχρού αέρα από τα συχνά ανοίγματα της πόρτας του ψυγείου, εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια. Η τεχνολογία Door-in-Door αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας και στυλ.

Η τεχνολογία Linear Compressor (Γραμμικός Συμπιεστής), η οποία έχει κερδίσει την πιστοποίηση Energy Star® για την εξοικονόμηση ενέργειας, παρέχει μια μεγάλη σειρά από πλεονεκτήματα, καθώς ρυθμίζει τη θερμοκρασία του ψυγείου σε φυσιολογικά επίπεδα, ώστε τα τρόφιμα και τα ποτά να είναι φρέσκα. Η μείωση των σημείων τριβής που εμπεριέχει η συγκεκριμένη τεχνολογία μειώνει τα επίπεδα θορύβου και αυξάνει τη διάρκεια ζωής του ψυγείου. Η LG παρέχει 10ετή εγγύηση για την καλή λειτουργία του Γραμμικού Συμπιεστή.

Οι έξυπνες τεχνολογίες και η κομψή σχεδίαση των ψυγείων της LG, αποτελούν ένα δυνατό συνδυασμό για τη βελτίωση της καθημερινότητάς των καταναλωτών.

Διαφήμιση