Αρχική Ειδήσεις Climatherm Energy 2014 – Metropolitan Expo

Climatherm Energy 2014 – Metropolitan Expo

0
Διαφήμιση

Ανακοινώθηκε η έναρξη προετοιμασιών για τη διεξαγωγή της μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης ClimathermEnergy2014″, για 25η συνεχή χρονιά, όπου και θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στις 6 έως 9 Μαρτίου 2014.

Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει, με υψηλό ενδιαφέρον συμμετοχής όλων των διακεκριμένων εταιρειών του κλάδου της ενέργειας και η πρώιμη ανακοίνωση αναμένεται να φανεί χρήσιμη σε όσους θα προετοιμαστούν για την πρώτη τους συμμετοχή, δεδομένης της επέκτασης του κλάδου στη χώρα μας.

Η Έκθεση θα είναι ολοήμερη, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και για τις τέσσερις ημέρες της διεξαγωγής, ενώ το Metropolitan Expo πληρεί διεθνείς προδιαγραφές, με 4.500 τ.χλμ διαθεσιμότητας. Η Climatherm χαρακτηρίζεται από τον μεγάλο αριθμό επισκεψιμότητας επαγγελματιών διαφορετικών κλάδων, όπως μηχανολόγοι, έμποροι, βιοτέχνες, αρχιτέκτονες, ξενοδόχοι κ.α. και πιστεύεται ότι θα συνεισφέρει, ώστε το 2014 να γίνει αφετηρία για θετικότερη οικονομική πορεία και την υπέρβαση δυσκολιών του κλάδου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από τώρα στα τηλέφωνα 2109356110, 2109315073, στο φαξ 2109356110 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@climatherm.gr.

Η Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, με την υποστήριξη του ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας) και με την συμμετοχή της ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε. (Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης – Ενέργειας), θα προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, των Φωτοβολταϊκών, της Γεωθερμίας, του Φυσικού Αερίου, του Κλιματισμού, της Θέρμανσης με έμφαση στα Ενεργειακά τζάκια, της Βιομάζας και τους Καυστήρες Πέλετ, του Εξαερισμού, της Βιομηχανικής Ψύξης, της Ηλιακής Ενέργειας, της Ύδρευσης, της Αφαλάτωσης, καθώς και τον τομέα της Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων, παρουσιάζοντας όλες τις νέες εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας, που τόσο ανάγκη έχει ο πλανήτης μας, η ανθρωπότητα, αλλά και η αγορά.

Διαφήμιση