Αρχική Ειδήσεις Κάθε σου ταξίδι, μια ευκαρία για να ζήσω… καλύτερα

Κάθε σου ταξίδι, μια ευκαρία για να ζήσω… καλύτερα

0
Διαφήμιση

Πόσες φορές διαβάσαμε σε κάποιο site ή email πως κάνοντας ένα «κλικ» εκεί που μας υποδείκνυαν κάποιος, κάπου θα σωζόταν. Ανασφαλώς και απίθανα. Από σήμερα, ένα «κλικ» και για την ακρίβεια ένα «check» σε συγκεκριμένο κουτάκι, μπορεί να προσφέρει εγγυημένα μια μικρή δωρεά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. H Unicef και η διεθνής εταιρεία επεξεργασίας ηλεκτρονικών συναλλαγών Amadeus, ανακοίνωσαν μια σημαντική συνεργασία, που θα επιτρέψει σε επιλεγμένους παρόχους και πωλητές ταξιδιωτικών υπηρεσιών να συγκεντρώνουν πόρους online για τη Unicef.


Η διαδικασία, ιδιαίτερα απλή για τον χρήστη καταναλωτή, που θα μπορεί κάθε φορά που αγοράζει online εισιτήρια για κάποιο προορισμό ή κλείνει για παράδειγμα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο, να έχει τη δυνατότητα ταυτόχρονα, να προσθέσει μια δωρεά για τη Unicef, κάνοντας κλικ σε ένα κουτάκι, κατά την ολοκλήρωση της οnline διαδικασίας αγοράς. Ενώ, εξίσου εύκολα για τις ταξιδιωτικές εταιρείες που θα συμμετέχουν, η επεξεργασία της πληρωμής της δωρεάς θα πραγματοποιείται σαν μια ξεχωριστή συναλλαγή από αυτή της αγοράς των ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με αποτέλεσμα να μην επιβαρύνει καθόλου διαδικαστικά, τις εταιρείες που θα συνεισφέρουν στη δράση της Unicef και να απλοποιεί, διασφαλίζοντας την απόδοση των δωρεών στην τελευταία.

Κι αυτό είναι ένα «κλικ» που δε θα παραλείψουμε στο επόμενο ταξίδι μας, ενώ περιμένουμε να το δούμε σε εφαρμογή από τα ταξιδιωτικά site.

Διαφήμιση