Αρχική Ειδήσεις Εκδηλώσεις στο CINE MANTO MYKONOS

Εκδηλώσεις στο CINE MANTO MYKONOS

0
Διαφήμιση

Το CINEMANTOMYKONOS, ένα από τα 10 καλύτερα θερινά σινεμά του κόσμου σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης (MONOCLE, ΤΗΕ INDEPENDENT, THEGUARDIAN, κ.ά.), εξοπλισμένο με ψηφιακά συστήματα εικόνας και ήχου, ξεκινάει τις προβολές για το φετινό καλοκαίρι..

Το CINEMANTOMYKONOS πιστό στις πολιτιστική δραστηριότητά του παρουσιάζει τις εξής σημαντικές εκδηλώσεις:

• 3 Ιουνίου, Ημέρα Περιβάλλοντος στο CINEMANTOMYKONOS προβολή ντοκιμαντέρ, QuardiansoftheAegean,του Όμηρου Ευαγγελινού. Η καταπολέμιση της υπεραλίευσης και της επιβίωσης των αλιευτικών κοινοτήτων του Αιγαίου. Διοργάνωση: ΚΔΕΠΑΜΜ, σε συνεργασία με το CINEMANTOMYKONOS.

• 17 Ιουλίου, Συναυλία Ελευθερίας Αρβανιτάκη στη Δήλο

Το σημαντικότερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε μία μοναδική συναυλία με ελληνική ποίηση, κάτω από το φως του φεγγαριού, στο ιερό νησί της Δήλου. Διοργάνωση: ΚΑ’ Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, Δήμος Μυκόνου & CINEMANTOMYKONOS.

• 22 Ιουλίου – 14 Σεπτεμβρίου, Έκθεση “Δύο Πρωτοκυκλαδικοί επισκέπτες”. στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου

Δύο ειδώλια από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, πλαισιωμένα με προβολές και επεξηγηματικό υλικό συστήνουν τα αριστούργηματα της Πρωτοκυκλαδικής Τέχνης της 3ης χιλιετίας π. Χ. στους επισκέπτες της καλοκαιρινής Μυκόνου.

Διοργάνωση: Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, ΚΔΕΠΑΜΜ, σε συνεργασία με το CINEMANTOMYKONOS.

• 15-21 Σεπτεμβρίου, Έκθεση “Παράδοση και Eξέλιξη: έννοιες συγκλίνουσες ή ασύμβατες;” στη Δημοτική Πινακοθήκη Mυκόνου. Ημερίδα για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με αφορμή την έκθεση αρχιτεκτονικών σχεδίων και ζωγραφικής του Αρχιτέκτονα και Πολεοδόμου Αριστείδη Ρωμανού.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν οι: Γιάννης Κίζης, Δημήτρης Φιλιππίδης και Αριστείδης Ρωμανός. Διοργάνωση: ΚΔΕΠΑΜΜ,σε συνεργασία με το CINEMANTOMYKONOS.

• 2 Οκτωβρίου, “Παπα Γιώργης Ζουγανέλης, Ο παπάς της καρδιάς” στο CINEMANTOMYKONOS. Σ

τη σειρά ντοκιμαντέρ του Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα για τους ανθρώπους που σημάδεψαν την ιστορία της Μυκόνου τον 20ο αιώνα, φέτος θα παρουσιαστεί μια ταινία για τον αιωνόβιο ιερέα Γιώργη Ζουγανέλη, που η ζωή του είναι μια μικρή ιστορία της μεγάλης Ιστορίας του νησιού. Παραγωγή: QkasProductions, CINEMANTOMYKONOS.

Διαφήμιση