Αρχική Επιχειρείν Ημέρα Καριέρας: Ανακαλύψτε το μέλλον σας στα Ella Resorts

Ημέρα Καριέρας: Ανακαλύψτε το μέλλον σας στα Ella Resorts

0
EllaResorts Logo
Διαφήμιση

Τα Ella Resorts, ο νεοσύστατος ξενοδοχειακός Όμιλος με χαρτοφυλάκιο 6 eco-chic lifestyle & family θέρετρων στα νησιά της Ρόδου & της Κέρκυρας, μεγαλώνει και καλεί επαγγελματίες του τουρισμού να δουν τον κόσμο της φιλοξενίας μέσα από τα μάτια του.

Στα Ella Resorts είναι προτεραιότητα η ενίσχυση και προώθηση της τοπικής απασχόλησης. Στο πλαίσιο αυτό, αναζητούνται νέα μέλη για τη στελέχωση των μονάδων σε Δωδεκάνησα και Επτάνησα για την επερχόμενη σεζόν 2023 και διοργανώνει την «Ημέρα Καριέρας» στους προαναφερθέντες προορισμούς.

H «Ημέρα Καριέρας» αφορά σε όλα τα ξενοδοχειακά τμήματα για τις ακόλουθες διαθέσιμες θέσεις: Υπάλληλοι τμήματος υποδοχής, Υπάλληλοι τμήματος οροφοκομίας, Συντηρητές, Ηλεκτρολόγοι, Σερβιτόροι / ρες, Bartenders. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με στελέχη της εταιρείας και να πραγματοποιήσουν προσωπικές συνεντεύξεις.

Ημέρα Καριέρας στην Κέρκυρα:

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023, στο ξενοδοχείο Mon Repos Palace (Λεωφόρος Δημοκρατίας 4 & Ιάσωνος και Σωσιπάτρου), μεταξύ 12:00 και 18:00.

Ημέρα Καριέρας στην Ρόδο:

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023, στο ξενοδοχείο Helea Family Beach Resort (Λεωφόρος Καλλιθέας 215), μεταξύ 12:00 και 18:00.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν μαζί τα βιογραφικά τους. Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν καταφέρουν να παρευρεθούν, μπορούν να καταθέσουν το βιογραφικό τους μέσω του www.ellaresorts.com/careers/., να στείλουν email στο: hr@ellaresorts.com ή να καλέσουν στο 210 684 2801.

 

Διαφήμιση