Αρχική Ζώα Μερικά ζώα θα αλλάξουν εμφάνιση σε 100 χρόνια λόγω της κλιματικής αλλαγής...

Μερικά ζώα θα αλλάξουν εμφάνιση σε 100 χρόνια λόγω της κλιματικής αλλαγής – Δείτε πως θα είναι

0
Κλιματική αλλαγή
Διαφήμιση

Η κλιματική αλλαγή συντελείτε ήδη και οι επιπτώσεις του φαινομένου είναι γεγονός με τις θερμοκρασίες να αυξάνονται, τα χαρακτηριστικά των βροχοπτώσεων να αλλάζουν, τους παγετώνες και το χιόνι να λιώνουν και τη παγκόσμια μέση στάθμη της θάλασσας να ανεβαίνει. Η Γη εδώ και αρκετά χρόνια έχει δείξει στοιχεία που μόνο καθησυχαστικά δεν είναι και οι ειδικοί εκτιμούν πως μέσα στα επόμενα 100 χρόνια, τα ζώα θα αλλάξουν και αυτά δραματικά, ώστε να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες!

Η μεγαλύτερη εταιρεία πράσινης ενέργειας στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Bulb, αποφάσισε να αφυπνίσει τον κόσμο δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες-προβλέψεις για το πώς θα είναι τα ζώα μέσα στα επόμενα 100 χρόνια λόγω του προβλήματος που ακούει στο όνομα «κλιματική αλλαγή».

Οι εικόνες αυτές προβλήθηκαν μάλιστα σε εκπομπή της τηλεόρασης, προκαλώντας σοκ στους τηλεθεατές και ειδικά στις προβλέψεις που αφορούσαν τις πανέμορφες πολικές αρκούδες.

Η WWF έχει προβλέψει πως λόγω της κλιματικής αλλαγής τα μισά και πλέον είδη ζώων και φυτών δεν θα υπάρχουν στον επόμενο αιώνα αν τα επίπεδα άνθρακα στην ατμόσφαιρα συνεχίζουν να αυξάνονται.

Αλεπούδες

αλεπούδες

Οι αλεπούδες, λόγω της ξηρασίας, θα αναπτύξουν μεγαλύτερα αυτιά και μύτες ώστε να μπορούν να εντοπίσουν θηράματα σε τεράστιες αποστάσεις.

Μέδουσες

Μέδουσες

Οι μέδουσες θα μεγαλώσουν ραγδαία και θα αρχίσουν να κυνηγούν δελφίνια.

Πολικές αρκούδες

πολικές αρκούδες

Οι πολικές αρκούδες θα αλλάξουν τρίχωμα και χρώμα ενώ θα διανύουν χιλιάδες χιλιόμετρα σε μια προσπάθεια να τραφούν.

Φρατέρκουλα

φρατέρκουλα

Η φρατέρκουλα, ένα τροπικό πουλί του Ατλαντικού, σε 100 χρόνια δεν θα έχει καθόλου πούπουλα.

Θαλάσσιοι ίπποι

θαλάσσιοι ίπποι Οι θαλάσσιοι ίπποι δεν θα έχουν γούνα και έτσι θα γίνουν μέσα στα χρόνια κόκκινοι.

Πηγή: newsbomb.gr

Διαφήμιση