Αρχική Ειδήσεις Δ.Αθηναίων: Ανοίγει μετά από χρόνια το θέατρο Λυκαβηττού

Δ.Αθηναίων: Ανοίγει μετά από χρόνια το θέατρο Λυκαβηττού

0
Λυκαβητός Θέατρο
Διαφήμιση

 

Μετά από χρόνια απουσίας από τα πολιτιστικά δρώμενα το θέατρο του Λυκαβηττού ανοίγει και πάλι τις …πύλες του για να υποδεχθεί καλλιτέχνες και θεατές. Φέτος τίθεται και πάλι σε λειτουργία το ανανεωμένο θέατρο του Λυκαβηττού, το οποίο αναμένεται να φιλοξενήσει πληθώρα εκδηλώσεων και συναυλιών. Όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου, «το θέατρο του Λυκαβηττού, ένας χώρος συνδεδεμένος με αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες ήχους και θεάματα, λειτουργεί και πάλι φέτος το καλοκαίρι φιλοξενώντας εκδηλώσεις και συναυλίες».             

Τα τελευταία χρόνια το θέατρο είχε παραμείνει κλειστό, καθώς είχε κριθεί ακατάλληλο για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο μετά τα έργα συντήρησης από τον Δήμο Αθηναίων, θα ανοίξει ξανά τις πύλες του, υπό τη διαχείριση της Τεχνόπολις.

Η τελευταία φορά που άναψαν οι προβολείς στο Θέατρο Λυκαβηττού ήταν ένα βράδυ του Ιουλίου του 2016, σε εκδήλωση του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου «Πλεύση Ελευθερίας» στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκε συναυλία με την συμμετοχή των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Ελένης Βιτάλη και άλλων καλλιτεχνών.

 

Διαφήμιση