Αρχική Special Topics - 2 Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος γιορτινός Διαγωνισμός για ένα μοναδικό τριήμερο στο ξενοδοχείο Mediterranean...

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος γιορτινός Διαγωνισμός για ένα μοναδικό τριήμερο στο ξενοδοχείο Mediterranean Olympus στο Λιτόχωρο

0
Superior
Mediterranean Olympus
Διαφήμιση

Το καλύτερο όνειρο των διακοπών αμέσως μετά τις ημέρες των γιορτών, μπορεί να γίνει τώρα πραγματικότητα για τους αναγνώστες του www.ecozen.gr που θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην πανέμορφη ορεινή Πιερία και το μυθικό βουνό των θεών των Όλυμπο!

Το ecozen.gr και το πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων Mediterranean Olympus, προσφέρουν αυτή τη μοναδική ευκαιρία σε ένα ζευγάρι για δύο διανυκτερεύσεις! Αρκεί να συμμετέχετε στον διαγωνισμό παρακάτω. 

Τοποθεσία

Στο πανέμορφο Λιτόχωρο, την πόλη των Θεών, στους πρόποδες του Ολύμπου, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την κεντρική πλατεία, 5χλμ από τις καταγάλανες θάλασσες του Θερμαϊκού κόλπου,91χλμ από τη Θεσσαλονίκη, 110χλμ από το αεροδρόμιο, 22χλμ από την πρωτεύουσα της Πιερίας Κατερίνη, 6χλμ από το αρχαίον Δίον και 60χλμ από το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου, η πολυτέλεια των τεσσάρων αστέρων σας περιμένει. Απολαύστε την πολυτέλεια και νιώστε τη φιλοξενία, στο βουνό των θεών μια ανάσα από τη θάλασσα! Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τον Εθνικό Δρυμό Ολύμπου και να ανακαλύψετε τη Ναυτική Παράδοση του Λιτoχώρου.

015 Olympus Mediter Sept 2022 DJI 0709

 

Το ξενοδοχείο

Καλωσορίσατε στο Olympus Mediterranean Boutique Hotel.

Ξεκινήστε ιδανικά τη μέρα σας με τον πλούσιο μπουφέ στον εκλεπτυσμένο χώρο του bar – restaurant “ OLYMPUS ZEUS ” και απολαύστε το ποτό της επιλογής σας δίπλα στο φιλόξενο τζάκι.

Το ξενοδοχείο διαθέτει χώρους  πισίνας, σάουνας και του μασάζ  αποκλειστικά για  τη χαλάρωση και  ξεκούραση των πελατών του (άνω των 16 ετών) και απαιτείται προηγουμένως ραντεβού.

Προσφέρονται :
  • Δωρεάν Παρκινγκ (περιορισμένη διαθεσιμότητα)
  • Δωρεάν Internet Wi-Fi

023 Olympus Mediter Sept 2022 DJI 0717

Double Rooms – Δίκλινα Δωμάτια

Αυτά το κομψά διακοσμημένα δωμάτια, είναι περίπου 20τμ και διαθέτουν μπάνιο με μπανιέρα ή ντους, στεγνωτήρα μαλλιών, κλιματισμό, τηλέφωνο, τηλεόραση LCD, Ασύρματο Internet, μίνι μπαρ, στεγνωτήρα μαλλιών.

Superior Δωμάτια

Τα εκλεπτυσμένα αυτά δωμάτια είναι περίπου 24τμ, με μαγευτική θέα στον Όλυμπο ή τη θάλασσα ή σε σημείο ενδιαφέροντος. Προσφέρουν επίσης ένα φιλόξενο τζάκι και μπάνιο με μπανιέρα με υδρομασάζ ή ντουζιέρα.

Junior Σουίτες

Αυτή η ευρύχωρη Σουίτα είναι περίπου 30 τμ και διαθέτει ένα άνετο τζάκι . Προσφέρει ένα υψηλότερο επίπεδο ανέσεων, φυσικά προϊόντα περιποίησης, μπουρνούζια και μπανιέρα με υδρομασάζ ή ντουζιέρα στο κομψό μπάνιο, διπλό κρεβάτι και έναν ανοιγόμενο καναπέ για τρίτο άτομο.

Luxury Σουίτα

Η πολυτελής σουίτα 30 τμ, περιλαμβάνει μια κρεβατοκάμαρα με ουρανό,  καθιστικό με  τζάκι και προσφέρει ένα υψηλότερο επίπεδο ανέσεων, φυσικά προϊόντα περιποίησης, μπουρνούζια και μπανιέρα με υδρομασάζ ή ντουζιέρα στο κομψό μπάνιο. Διαθέτει μαγευτική θέα στον Όλυμπο και τη θάλασσα.

Όλυμπος & Λιτόχωρο

Ο Όλυμπος είναι γνωστός  για την ιστορία του, την πολιτιστική του κληρονομιά , τους  οικολογικούς  θησαυρούς του καθώς και τη μυθολογία. Ένα ολόκληρο οικοσύστημα περιέχεται μέσα στα διαβαθμισμένα ύψη του. Είναι το ψηλότερο βουνό στην Ελλάδα, ανέρχεται  σε 2.918 μέτρα, με μια μακρά Αλπική ζώνη άνω των 2.500 μ. και περισσότερες από 10 κορυφές άνω των 2650μ. Οι υψηλότερες κορυφές είναι  ο Μύτικας (2.918 μ.), ακολουθεί  το Σκολιό (2911 μ.) και το  Στεφάνι (2909 μ). Ο Όλυμπος είναι το πρώτο βουνό στην Ελλάδα για το οποίο εφαρμόστηκε το 1938 ειδικό καθεστώς προστασίας με τη ανακήρυξή του σε «Εθνικό Δρυμό» . Το 1981, με απόφαση του Διεθνούς Συμβουλίου του Προγράμματος για τον άνθρωπο και την Βιόσφαιρα, ο Ο.Η.Ε. αναγνωρίζει τον Εθνικό Δρυμό ως «Τμήμα του Διεθνούς δικτύου των αποθεμάτων της Βιόσφαιρας». Το δίκτυο αυτό των προστατευμένων δειγμάτων του Παγκόσμιου Οικοσυστήματος είναι αφιερωμένο στη διατήρηση της Φύσης και την Επιστημονική έρευνα στην υπηρεσία του Ανθρώπου, ενώ το 1985 εγκρίθηκε ο Κανονισμός Λειτουργίας του Εθνικού Δρυμού , σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς για τους χώρους ιδιαίτερου φυσικού κάλλους . Ο  Χρήστος Κάκαλος  από το Λιτόχωρο, έγινε ο πρώτος επίσημος οδηγός για το βουνό. Πολλοί επισκέπτες έχουν αναρριχηθεί στην κορυφή μέχρι  αυτή τη στιγμή, πάνω από 25.000 ορειβάτες από όλο τον κόσμο, κατακτούνε  την κορυφή κάθε χρόνο ενώ  χιλιάδες  είναι οι επισκέπτες που προσελκύει κατά τη διάρκεια της χρονιάς .

Η προσφορά

Το δώρο του διαγωνισμού περιλαμβάνει ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) σε ένα δωμάτιο Double του ξενοδοχείου Olympos Mediterranean το οποίο έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 2 άτομα. Στη προσφορά συμπεριλαμβάνεται και το πρωινό.

Ο τυχερός νικητής που θα κληρωθεί θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει 2 διανυκτερεύσεις από 10 Ιανουαρίου 2023 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2023 (εκτός τις ημερομηνίες 24-27/02/2023) κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

Στην κλήρωση θα λάβουν μέρος όσοι πραγματοποιήσουν τρία απλά βήματα που αναφέρουμε στη συνέχεια.

Ο διαγωνισμός αρχίζει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2022.

Τρία βήματα συμμετοχής στον διαγωνισμό

Για να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Ecozen θα πρέπει να έχετε διαβάσει και να συμφωνήσετε με τους όρους του διαγωνισμού ακολουθώντας τα βήματα:

  • Κάντε like στη σελίδα του Ecozen στο Facebook για να μένετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα,
  • Πατήστε εδώ και για να κάνετε share/κοινοποίηση τον διαγωνισμό μας,
  • Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα για να λάβετε μέρος στη κλήρωση. Απαιτείται το email σας για να έρθουμε σε επαφή με τον νικητή.

[forminator_form id=”178647″]

Ο τυχερός που θα κερδίσει, θα πρέπει να ολοκληρώσει τα τρία βήματα ώστε να συμμετέχει στην κλήρωση.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!

 

Ο μεγάλος διαγωνισμός ολοκληρώθηκε!

Η τυχερή νικήτρια του μεγάλου γιορτινού διαγωνισμού είναι η κα Κάσσου Παρασκευή (Ελβίρα)!!!

Συγχαρητήρια και καλή διαμονή σας ευχόμαστε!

Διαφήμιση