Αρχική Περιβάλλον Κακοκαιρία: Η Ελπίδα σε πλήρη εξέλιξη Live

Κακοκαιρία: Η Ελπίδα σε πλήρη εξέλιξη Live

0
elpida1 eurokinissi
Σπασμένα κλαδιά δέντρων από την ισχυρή χιονόπτωση που προκάλεσε η κακοκαιρία "Ελπίς" στην οδό Ριζάρη, Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Διαφήμιση

Η κατάσταση από την κακοκαιρία ΕΛΠΙΔΑ και την παρατεταμένη πυκνή χιονόπτωση στην Αττική έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Κηφισίας, τη Μεσογείων, στην Πεύκη, την Πεντέλη, την Κηφισιά, την Αγία Παρασκευή.

Εγκλωβισμένοι  βρίσκονται οδηγοί περισσότερες από 3 ώρες στο ύψος της Αγίας Παρασκευής στη Μεσογείων και άλλοι στην Αττική οδό στον κόμβο της Αγ.Παρασκευης.

Στη Λεωφόρο Μεσογείων τα αυτοκίνητα έχουν μπει στο αντίθετο ρεύμα αναζητώντας λύση διεξόδου. Δεν υπάρχει αστυνομία. Ένας μόνος αστυνομικός ενημέρωσε ότι αναζητούν εκχιονιστικά να ξεμπλοκάρουν το δρόμο στην περιοχή του Σταυρού.

Γραμμή έκτακτης επικοινωνίας 2111891441

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για εγκλωβισμένους οδηγούς είναι  2111891441.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Τροχαίας έχει μπλοκάρει από τις απανωτές κλήσεις των εγκλωβισμένων οδηγών.

Η τροχαία είναι στους δρόμους αλλά υπάρχει πρόβλημα μετακίνησης και λόγω της συμφόρησης οι διαμαρτυρίες οδηγών είναι έντονες.

Όπως καταγγέλουν οι οδηγοί στην Αττική Οδό δεν υπάρχει ούτε ένα εκχιονιστικο μηχάνημα. Απο τις 10 πμ δεν μπορούν να μετακινηθούν από Μαρκόπουλο προς Παλλήνη.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο«Βιολογική Γεωργία»: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για 490 εκατ. ευρώ
Επόμενο άρθροΠοιος είναι ο κίνδυνος επαναμόλυνσης από κορονοϊό