Αρχική Special Topics ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Κερδίστε 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Stephanou Inn στη Μάνη

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Κερδίστε 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Stephanou Inn στη Μάνη

0
Stephanou Inn
Διαφήμιση

 

Ενημέρωση:
Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε επιτυχώς!
Ο νικητής του διαγωνισμού είναι:
Ο κ. ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΣ!!
Συγχαρητήρια!!

***

Το καλύτερο όνειρο των διακοπών αμέσως μετά τις ημέρες των γιορτών, μπορεί να γίνει τώρα πραγματικότητα για τους αναγνώστες του www.ecozen.gr που θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδεψουν στην πανέμορφη Μεσσηνιακή Μάνη!

Το ecozen.gr και το πολυτελές ξενοδοχείο Stephanou Inn στον Άγιο Νικόλαο Μάνης στη Μεσσηνία, προσφέρουν αυτή τη μοναδική ευκαιρία! Αρκεί να συμμετέχετε στον διαγωνισμό παρακάτω. 

Το ξενοδοχείο

Τα διαμερίσματα του Stephanou Inn στον Άγιο Νικόλαο Μάνης στη Μεσσηνία έγιναν με μεράκι και γούστο. Η Μανιάτικη παράδοση, η φιλοξενία και η αρχιτεκτονική διαμόρφωση των πέτρινων αυτών διαμερισμάτων, αλλά και ο πλήρης εξοπλισμός τους με τις σύγχρονες απαιτήσεις και ανέσεις, δίνουν χαρά και ξεκούραση στους ενοικιαστές.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Κερδίστε 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Stephanou Inn στη Μάνη

Η ευρυχωρία αυτών, η σύγχρονη κουζίνα, η τηλεόραση, κλιματισμός για το καλοκαίρι και θέρμανση για το χειμώνα, τα μεγάλα μπαλκόνια, τα άνετα καθίσματα και οι λεπτομέρειες στην διακόσμηση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων δίνουν μια λεπτή γραμμή και φινέτσα που παίρνει μαζί του ο επισκέπτης-ενοικιαστής για να θυμάται και να διηγείται, όπως λέει και ο ποιητής “περάσαμε μέσα στους μυροβόλους μπαξέδες του ευφραντηρίου της ψυχής μας και πάνω στις κοραλλένιες ανεμότρατες της ακροσκέπαστης Μάνης, που παραβγαίνει στο πλάτος τη θάλασσα”.

Τοποθεσία

Ο Άγιος Νικόλαος (Σελινίτσα) είναι ένα γραφικό ψαροχώρι της Μεσσηνιακής Μάνης και ένας αρκετά δημοφιλής προορισμός για διακοπές. Βρίσκεται 30χλμ. νοτιοανατολικά της Καλαμάτας, 6χλμ νότια της Στούπας, βρέχεται από τον Μεσσηνιακό κόλπο και ανήκει στο δήμο Λεύκτρου νομού Μεσσηνίας.

Τις τελευταίες δεκαετίες κατάφερε να αναπτύξει τον τουρισμό και να δημιουργήσει υποδομές για την φιλοξενία τουριστών, κατά τη θερινή περίοδο και να τους προσφέρει όμορφες και άνετες διακοπές.

1DSC 0478 fs

Ξεκινώντας από το χωριό μπορείτε να περιηγηθείτε στον μεγαλοπρεπή Ταΰγετο, να γνωρίσετε τους αγέρωχους μανιάτικους πύργους, τις γραφικές εκκλησίες, τα μοναδικά χωριουδάκια με τα υπέροχα καλντερίμια καθώς και τα φαράγγια του Βυρού και του Ριντόμου. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τη Στούπα, το γραφικό παραθαλάσσιο χωριό στο οποίο έζησε ο Νίκος Καζαντζάκης και εμπνεύστηκε και έγραψε το έργο του «Βίος και πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά» αλλά και την Καρδαμύλη όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να περιπλανηθείτε στα πλακόστρωτα δρομάκια στην Παλιά Καρδαμύλη, να θαυμάσετε τα ερείπια του μεσαιωνικού κάστρου και των αρχαίων οχυρώσεων.

Η προσφορά

Το δώρο του διαγωνισμού περιλαμβάνει ένα 4ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) σε ένα δωμάτιο studio του ξενοδοχείου Stephanou Inn το οποίο έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 2 με 4 άτομα. Στη προσφορά συμπελιμβάνετε και το πρωινό continental. Ο τυχερός νικητής που θα κληρωθεί θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει 3 διανυκτερεύσεις από 1η Μαίου 2022 μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2022 (*εκτός απο τον μήνα του Αυγούστου) κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου. Στην κλήρωση θα λάβουν μέρος όσοι πραγματοποιήσουν τρία απλά βήματα που αναφέρουμε στη συνέχεια.

Ο διαγωνισμός αρχίζει την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022.

Τρία βήματα συμμετοχής στον διαγωνισμό

Για να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Ecozen θα πρέπει να έχετε διαβάσει και να συμφωνήσετε με τους όρους του διαγωνισμού ακολουθώντας τα βήματα:

  • Κάντε like στη σελίδα του Ecozen στο Facebook για να μένετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα,
  • Πατήστε εδώ και για να κάνετε share/κοινοποίηση τον διαγωνισμό μας,
  • Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα για να λάβετε μέρος στη κλήρωση. Απαιτείται το email σας για να έρθουμε σε επαφή με τον νικητή.

[forminator_form id=”155598″]

Ο τυχερός που θα κερδίσει, θα πρέπει να ολοκληρώσει τα τρία βήματα ώστε να συμμετέχει στην κλήρωση.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Κερδίστε 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Stephanou Inn στη Μάνη

Κατά την φιλοξενία σας ή μετά από αυτήν παρακαλούμε αποστείλετε μία φωτογραφία σας στο χώρο και ένα σχόλιο για την εμπειρία σας.

Καλή τύχη σε όλους!

Διαφήμιση