Αρχική Ειδήσεις Δημοπρασία έργων της έκθεσης «Προσφορά» υπέρ του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Δημοπρασία έργων της έκθεσης «Προσφορά» υπέρ του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

0
Διαφήμιση

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, σε συνεργασία με τον οίκο δημοπρασιών «Πέτρος Βέργος» διοργανώνει ηλεκτρονική δημοπρασία  για τα έργα της έκθεσης «Προσφορά», που φιλοξενεί το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και ολοκληρώνεται στις 15 Δεκεμβρίου (επιμέλεια έκθεσης: Μάνος Στεφανίδης). Μέσα από τη δράση αυτή, δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να στηρίξει το Μουσείο – έναν από τους κορυφαίους πολιτιστικούς φορείς στη χώρα, καθώς μέρος των εσόδων από τη δημοπρασία θα διατεθεί υπέρ των σκοπών του Μουσείου.

 Η έκθεση «Προσφορά», που προβάλλει έργα 57 σύγχρονων Ελλήνων δημιουργών, αποτελεί μια πρωτοβουλία της ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η δημοπρασία διεξάγεται διαδικτυακά χάρη στην τεχνογνωσία που προσέφερε αφιλοκερδώς ο οίκος «Π. Βέργος». Οι εκτιμήσεις των έργων έγιναν από τους δημιουργούς τους, οι οποίοι θα λάβουν το ένα τρίτο του τελικού ποσού στο οποίο θα πωληθούν τα έργα τους. Την οικονομική διαχείριση της δημοπρασίας έχει αναλάβει η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η δημοπρασία έχει ήδη ανοίξει. Προσφορές θα γίνονται δεκτές μέχρι τα μεσάνυκτα της 16ης Δεκεμβρίου 2013. Για να συμμετάσχετε διαβάστε την σελίδα http://www.ekthesiprosfora.gr/ “ΟΔΗΓΙΕΣ & ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ”

Διαφήμιση