Μενού

Ροή ειδήσεων
Καμία εκδήλωση
Facebook Twitter Google+

Την έκταση του Παρισιού έχουν τα κτήρια που προστίθενται κάθε πέντε ημέρες στην επιφάνεια του πλανήτη, ενώ έως το 2060 θα κατασκευασθούν νέα κτήρια συνολικής επιφάνειας 230 δισεκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων, με ένα ετήσιο ρυθμό περίπου όσο η δομημένη έκταση της Ιαπωνίας.

 

Διαβάστε περισσότερα: «Καμπανάκι» για τους ρυθμούς δόμησης του πλανήτη

Μία ακόμη αρκούδα σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2017. Το περιστατικό συνέβη στον κύριο οδικό άξονα της Εγνατίας Οδού στο ύψος του 185ου χλμ. κοντά στη Σιάτιστα Κοζάνης.

 

Διαβάστε περισσότερα: Πέμπτο θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με αρκούδα το 2017 (pics))

Ειδική έκθεση με κάθε διαθέσιμο χρήσιμο στοιχείο για το θέμα ρύπανσης του Σαρωνικού κατέθεσε η WWF Ελλάς, τρεις μήνες μετά το ναυάγιο που μαύρισε τις ακτές και τη θάλασσα και ενώ οι έρευνες για τα αίτια και την εξάπλωση της ρύπανσης συνεχίζονται.

 

Διαβάστε περισσότερα: Ειδική έκθεση για τον Σαρωνικό από τη WWF Ελλάς

Την αφαίρεση του καθεστώτος ομοσπονδιακής προστασίας από δύο εκατομμύρια στρέμματα γης σε δύο προστατευόμενες περιοχές - εθνικά μνημεία στην πολιτεία της Γιούτα, ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

 

Διαβάστε περισσότερα: Συρρίκνωση προστατευόμενων περιοχών δια χειρός Τραμπ

Επιβλαβείς για την υγεία των ηλικιωμένων ανθρώπων και των εμβρύων είναι η ατμοσφαιρική ρύπανση από την κίνηση των οχημάτων, δείχνουν δύο νέες βρετανικές επιστημονικές έρευνες.

 

Διαβάστε περισσότερα: Ηλικιωμένους και έμβρυα βλάπτει περισσότερο η ατμοσφαιρική ρύπανση

Περισσότερα Άρθρα...