Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα
Facebook Twitter Google+

Με αφορμή τη ψήφιση από τη Βουλή του νομοσχεδίου για την εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Συσκευών (ΣΒΕΗΣ), εκπρόσωπος των Ελλήνων και Ξένων παραγωγών οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, επισημαίνει ότι ο νέος νόμος θέτει σοβαρά εμπόδια στην βελτιστοποίηση της λειτουργίας των Συλλογιστών Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΣΕΔ) και ταυτόχρονα βάζει σε κίνδυνο την επιτυχημένη πορεία τους.

 

Διαβάστε περισσότερα: Tροχοπέδη στην ανακύκλωση ο νέος νόμος για την εναλλακτική διαχείριση αποβλήτων

H Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) με αφορμή τη διεξαγωγή του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στην Αθήνα, συμμετείχε στο να αποκτήσει και η φετινή διοργάνωση μία ισχυρή περιβαλλοντική ταυτότητα.

 

Διαβάστε περισσότερα: Σχεδόν 6 τόνοι υλικών που συλλέχθηκαν από τον 35ο Μαραθώνιο οδηγήθηκαν προς Ανακύκλωση

Νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και πλήθος διαρθρωτικών αλλαγών θα περιλαμβάνει η δημόσια πολιτική για την κυκλική οικονομία που θα ανακοινωθεί εντός του 2017, όπως προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος.

 

Διαβάστε περισσότερα: Εντός του 2017 θα ανακοινωθεί η δημόσια πολιτική για την κυκλική οικονομία

Η Polyeco, μία εταιρία με πολύχρονη εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία στη διαχείριση αποβλήτων, αναπτύσσει περαιτέρω την επενδυτική δραστηριότητά της με ένα έργο διεθνούς εμβέλειας που αφορά στη διαχείριση μίας εγκατάστασης αποθήκευσης επικίνδυνων αποβλήτων στον Μαυρίκιο της Αφρικής.

 

Διαβάστε περισσότερα: Μακροχρόνιο συμβόλαιο μεταξύ Polyeco-Μαυρικίου για την διαχείριση επικίνδυνων αποβλήτων

Στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας μεταξύ του Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΕΔ) ΣΥ.ΔΕ.ΣΥΣ Α.Ε. και της Εγνατίας Οδού Α.Ε, συγκεντρώθηκαν και οδηγήθηκαν πρόσφατα, προς ανακύκλωση περισσότεροι από 25 τόνοι αποβλήτων συσσωρευτών νικελίου-καδμίου.

 

Διαβάστε περισσότερα: Εγνατία Οδό: Στην ανακύκλωση διοχετεύτηκαν 25 τόνοι απόβλητων συσσωρευτών νικελίου-καδμίου το 2017

Περισσότερα Άρθρα...