Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού
Facebook Twitter Google+

Ετήσια Συνάντηση για την Αειφόρο Διαχείριση Υδατικών Πόρων

Περιβάλλον
Γραμματοσειρά

H ετήσια συνάντηση για την αειφόρο διαχείριση υδατικών πόρων, το Water Conference 2017, πραγματοποιείται την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου, στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, στην Αθήνα. Το συνέδριο διοργανώνει το Plant της Boussias Communications με την υποστήριξη του Ελληνικού Υδατικού Συνδέσμου.

Το πρόγραμμα της ημέρας είναι προσανατολισμένο στην ανάδειξη τάσεων & εξελίξεων στον χώρο της διαχείρισης των υδατικών πόρων, καθώς και στις τεχνικές πτυχές αξιοποίησης του «κύκλου του νερού», μέσα από την παρουσίαση καλών πρακτικών, καινοτομιών και τεχνολογικών λύσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι η διαχείριση δικτύων ύδρευσης, τα συστήματα παρακολούθησης, ελέγχου και καταγραφής διαχείρισης υδατικών πόρων, τα συστήματα ελέγχου απωλειών νερού, η υδροδότηση απομακρυσμένων περιοχών, τρόποι χρηματοδότησης υποδομών κ.ά.

Τη σημαντική εμπειρία τους για τη σταθερότητα και τη βιωσιμότητα των δημοτικών συστημάτων ύδρευσης και αποχέτευσης θα μοιραστούν με το κοινό οι δύο keynote ομιλητές του συνεδρίου, ο κ. Zohar Yinon, Chief Executive Officer Hagihon Company Ltd. Jerusalem's Regional Water & Wastewater Utility και ο κ. Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Πρόεδρος IWA Intermittent Water Supply Group.

Στο Water Conference 2017 αναμένονται περίπου 200 υψηλόβαθμα στελέχη ΟΤΑ και οργανισμών Κοινής Ωφέλειας, στελέχη Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης - Αποχέτευσης, κυβερνητικά στελέχη, στελέχη εταιρειών διαχείρισης και αξιοποίησης υδατικών πόρων, στελέχη εταιρειών διαχείρισης μονάδων επεξεργασίας λυμάτων, στελέχη σχεδιασμού & ανάπτυξης πόλεων, στελέχη επιχειρήσεων κ.ά.

 

Βίντεο

Το βραβευμένο βίντεο του ΕΟΤ, «Greece-A 365-Day Destination
Το βραβευμένο βίντεο του ΕΟΤ, «Greece-A 365-Day Destination" στον «2ο Διαγωνισμό Βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών»

Δείτε το βίντεο:

 

Καβούρι - ήρωας. Πηδάει από το τηγάνι και κλείνει το μάτι για να σώσει τους φίλους του!
Καβούρι - ήρωας. Πηδάει από το τηγάνι και κλείνει το μάτι για να σώσει τους φίλους του!

Η απίστευτη αυτή... διάσωση έλαβε χώρα στην επαρχία Τζιανγκσού της Κίνας, στην πόλη Λιανιουνγκάνγκ, βόρεια της Σαγκάης. Δείτε το βίντεο!

 

Facebook