Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού
Facebook Twitter Google+

Με καύσωνα ή χωρίς η υψηλές θερμοκρασίες ταλαιπωρούν ανθρώπους και κατοικίδια τους καλοκαιρινούς μήνες. Με απλά βήματα μπορείτε να εξασφαλίσετε συνθήκες δροσιάς χωρίς να ξοδευτείτε.

 

Διαβάστε περισσότερα: Συμβουλές δροσιάς για σας και το κατοικίδιό σας

Μπορούμε να φτιάξουμε φρέσκια λεμονάδα, λίγο διαφορετική,όχι μόνο γιατι περιέχει μέλι αντί για ζάχαρη αλλά γιατί μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και ώς αποτοξίνωτικό πρωινό ρόφημα για όλο τον οργανισμό.

 

Διαβάστε περισσότερα: Φρέσκια λεμονάδα με μέλι! Morning detox…!

Πέντε απλά και βασικά tips που αν τα ακολουθήσετε, θα διατηρήσετε τη φρεσκάδα, την ελαστικότητα και τα χρώματα αναλλοίωτα, μετά τη θάλασσα και την ηλιοθεραπεία:

 

Διαβάστε περισσότερα: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να πλένετε το μαγιό σας

Λακ, μους, σαμπουάν και άλλα προϊόντα περιποίησης μαλλιών μπορεί να βλάψουν μακροπρόθεσμα την υγεία των μαλλιών μας αλλά και όλου του οργανισμού μας ,καθώς απορροφώνται . Απαλλαγείτε από βαρέα μέταλλα και άλλες τοξίνες από τα συμβατικά προϊόντα φροντίδας των μαλλιών με αυτή τη καταπληκτική detox μάσκα για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας… θα σας ευχαριστούν για αυτό!

 

Διαβάστε περισσότερα: Aποτοξινώστε τα μαλλιά σας με μυλόξυδο και άργιλο για λάμψη και υγεία!

Δείτε μερικές έξυπνες ιδέες και ιδιαίτερα tips για ένα όμορφο μπάνιο, ακόμα και αν αυτό είναι πολύ μικρό ή…. πολύ μεγάλο.

 

Διαβάστε περισσότερα: Όταν το μπάνιο γίνεται ….. cosy chic!

Περισσότερα Άρθρα...