Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Ημέρα Πανελλαδικού Εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης
Facebook Twitter Google+

Μετά το αεροδρόμιο της Μυκόνου, η Fraport Greece ξεκίνησε την υλοποίηση των σημαντικών έργων ανάπτυξης και αναβάθμισης του αεροδρομίου Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου».

 

Διαβάστε περισσότερα: Ξεκίνησαν τα έργα στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου» από τη Fraport Greece

Σημαντική αύξηση 10,3% στην εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση στους 23,535 εκατ. ταξιδιώτες καταγράφηκε την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2017 έναντι 21,345 εκατ. ταξιδιωτών την αντίστοιχη περίοδο του 2016.

 

Διαβάστε περισσότερα: ΤτΕ: Εκτινάχθηκαν στα 23,5 εκατ. οι τουρίστες στο 9μηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου

Σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και όλων των ενδιαφερόμενων φορέων του νησιού της Μυτιλήνης, η Fraport Greece παρουσίασε τα σχέδιά της για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης».

 

Διαβάστε περισσότερα: Παρουσίαση των σχεδίων της Fraport Greece για το Αεροδρόμιο Mυτιλήνης

Άλλη Ελλάδα η Μακεδονία. Αυθεντική, φιλόξενη αλλά και τόσο μακρινή. Στα βορειοδυτικά, τα ονόματα Καϊμακτσαλάν, Αριδαία, Λουτρά Πόζαρ, δίνουν την ψευδαίσθηση ενός τόπου ορεινού κι απρόσιτου. Η πραγματική εικόνα είναι άλλη…

 

Διαβάστε περισσότερα: Λουτρά Πόζαρ: Spa στη φύση

Εκδηλώσεις πραγματοποιεί ο ΕΟΤ στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας Τουρισμού που εορτάζεται σήμερα. Η 27η Σεπτεμβρίου ορίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού( Π.Ο.Τ.) το 1970 ως Παγκόσμια ημέρα Τουρισμού και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο ΕΟΤ  συμμετέχει  στον εορτασμό με δύο δράσεις πλήρως εναρμονισμένες στο πνεύμα του φετινού μηνύματος.

 

Διαβάστε περισσότερα: Σειρά δράσεων του ΕΟΤ για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Περισσότερα Άρθρα...