Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Ευρωπαϊκή Ημέρα Μετακινήσεων (Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο)
Facebook Twitter Google+

Πολύ περισσότερες πιθανότητες έχουν οι γυναίκες σε σχέση με τους άντρες να χάσουν το ενδιαφέρον τους στο σεξ μέσα σε μια σχέση ή σε ένα γάμο. Για τους άνδρες η ηλικία που εκδηλώνεται αυτή η έλλειψη ενδιαφέροντος, είναι κυρίως μεταξύ 35-44 ετών, ενώ για τις γυναίκες μεταξύ 55-64 ετών.

 

Διαβάστε περισσότερα: Οι γυναίκες χάνουν πιο γρήγορα το ενδιαφέρον τους για σεξ στον γάμο

Με δεδομένο τον τεράστιο αριθμό απώλειας ανθρώπινων ζωών σε ετήσια βάση παγκοσμίως (1,23 εκατομμύρια) και σοβαρών τραυματισμών σε τροχαία δυστυχήματα (50 εκατομμύρια) καθώς και τον υψηλό αριθμό θανάτων για τις ηλικίες άνω των 55 ετών στην Ελλάδα (310 το 2016 - 38% των θανόντων σε τροχαία συμβάντα) κρίνεται απαραίτητο να συνειδητοποιήσουμε πως η οδική ασφάλεια ξεκινά από την καλή όραση, η οποία είναι και η πιο σημαντική από τις αισθήσεις μας, προκειμένου να λαμβάνουμε τις σωστές αποφάσεις κινούμενοι στο οδικό δίκτυο.

 

Διαβάστε περισσότερα: Καλή όραση για καλύτερους οδηγούς και πιο ασφαλείς δρόμους - Τα στοιχεία για Ελλάδα

Τα 9,8 δισεκατομμύρια άτομα μέχρι το 2050, θα φτάσει ο παγκόσμιος πληθυσμός σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Γραφείου Αναφοράς Πληθυσμού, μιας ΜΚΟ με έδρα την Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ.

 

Διαβάστε περισσότερα: Σοκ: Στα 9,8 δισεκατομμύρια ο παγκόσμιος πληθυσμός το 2050

Λάθος αποδεικνύεται η τακτική των γονιών να κοιμίζουν το παιδί τους στο δικό τους δωμάτιο. Νέα διεθνής έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα μωρά κοιμούνται καλύτερα, όταν έχουν εξ αρχής δικό τους δωμάτιο.

 

Διαβάστε περισσότερα: Καλύτερο για το παιδί να κοιμάται στο δικό του δωμάτιο

Getty images

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί συμπέρασμα έρευνας που δείχνει ότι αρκετοί άνθρωποι αισθάνονται μεγαλύτερη ικανοποίηση και ευτυχία στη ζωή τους, όταν μπορούν να νιώσουν και να βιώσουν αρνητικά επίσης συναισθήματα, όπως ο θυμός, η περιφρόνηση και το μίσος.

 

Διαβάστε περισσότερα: Και τα αρνητικά συναισθήματα φέρνουν την ευτυχία σε αρκετούς ανθρώπους

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες