Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα
Facebook Twitter Google+

Η Schneider Electric, o παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας και τον αυτοματισμό και η Claroty, καινοτόμος εταιρεία στη λειτουργική τεχνολογία και την ασφάλεια δικτύων, προχώρησαν στη σύναψη συνεργασίας για την ενίσχυση της ασφάλειας και την αντιμετώπιση των προκλήσεων στον κυβερνοχώρο για τις βιομηχανικές υποδομές σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Διαβάστε περισσότερα: Η Schneider Electric και η Claroty συνεργάζονται για να αντιμετωπίσουν θέματα κυβερνοασφάλειας

Ομάδα ειδικών που θα επικεντρωθεί σε ηθικά και κοινωνικά ζητήματα τα οποία προκύπτουν από τη ραγδαία εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης συστήνει η βρετανική εταιρεία Deepmind, θυγατρική της Google.

 

Διαβάστε περισσότερα: Ηθικές αρχές στην τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple παρουσίασε χθες στο νέο, φουτουριστικό της αμφιθέατρο «Steve Jobs theater» το πολυαναμενόμενο, επετειακό iPhone Χ καθώς και το iPhone 8 και iPhone 8 Plus με νέα επαναστατικά χαρακτηριστικά και τεχνολογίες. Παράλληλα, η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέα γενιάς Apple Watch Series 3 με LTE διασύνδεση και το Apple TV 4K.

 

Διαβάστε περισσότερα: Η τεχνολογική καινοτομία της δεκαετίας: Το καινούργιο iPhone X της Apple - Δείτε φωτογραφίες

Για τους κατοίκους της πόλης, η ζωή χωρίς αυτοκίνητο αυξάνει τις καθημερινές δυσκολίες, ιδιαίτερα όταν αφορά τη μετακίνηση πραγμάτων. Τώρα η καινοτόμος τεχνολογία προσφέρει λύσεις για τον άνθρωπο με επίκεντρο τη μετακίνηση εντός του αστικού ιστού.

 

Διαβάστε περισσότερα: Κατασκευάστηκε το πρώτο αυτόνομο κινητό ρομπότ φορτίου για...πεζούς (video)

Της Τέτης Ηγουμενίδη

Με όπλο τη νέα υπηρεσία της, Vodafone Express Repair, η Vodafone στοχεύει στην κατάκτηση σημαντικού μεριδίου από την αγορά της επισκευής των κινητών τηλεφώνων.

 

Διαβάστε περισσότερα: Πρωταθλητισμό στην επισκευή των κινητών επιδιώκει η Vodafone

Περισσότερα Άρθρα...