Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα
Facebook Twitter Google+

Οι Δρόμοι Υγείας έχουν τη δική τους ιστορία και η INTERAMERICAN τρέχει μαζί με τους πολίτες!

Προγράμματα Ε.Κ.Ε.
Γραμματοσειρά

Το τρέξιμο, έξω από τους ρυθμούς και τα βάρη των ποικίλων υποχρεώσεων που το κάνουν αλληγορικά υποχρεωτικό για όλους, αποτελεί μια έκφραση σωματικής και πνευματικής απελευθέρωσης και υγείας.

Μέσα από τις πολλές κοινωνικές πρωτοβουλίες της για την υγεία, η INTERAMERICAN εδώ και πολλά χρόνια συνεργάζεται σταθερά με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ), που οργανώνει Αγώνες Δρόμου Υγείας στην πρωτεύουσα και στην περιφέρεια.

Η εταιρεία είναι πάντα στις εκδηλώσεις με ασθενοφόρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας και θα υποστηρίξει, με αυτό τον τρόπο, τον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου για ενηλίκους (10 χιλιόμετρων) και παιδιά (2 χιλιομέτρων).

Φέτος, η INTERAMERICAN ήταν αρωγός και στον Αγώνα Δρόμου υγείας 20 χιλιομέτρων του ΣΔΥΑ, που οργανώθηκε τον Μάρτιο.

Ο ΣΔΥΑ είναι ο πρώτος Σύλλογος Δρομέων που ιδρύθηκε στην Ελλάδα, το 1981. Έχει σημαντικό αριθμό μελών - δρομέων μικρών, μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Στόχο του Συλλόγου αποτελεί η διάδοση του λαϊκού μαζικού αθλητισμού, με παροχή σχετικών ευκαιριών και δυνατοτήτων σε κάθε πολίτη.

Η INTERAMERICAN, μέσα από τις δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας που αναλαμβάνει, προβάλλει την αξία του δικαιώματος στην υγεία, τον αθλητισμό και το πολιτισμό.

Η εταιρεία, ειδικότερα για την υποστήριξη αθλητικών εκδηλώσεων μαζικής συμμετοχής, αξιοποιεί την κοινωνική διάσταση των υποδομών της στην υγεία και στην άμεση βοήθεια.

Με παροχή σχετικών υπηρεσιών βοήθειας έχει καλύψει κατά την τελευταία πενταετία τις ανάγκες περισσοτέρων από 70 εκδηλώσεις. Στις 21 Οκτωβρίου η INTERAMERICAN ήταν συνεπής στο ετήσιο ραντεβού υποστήριξης και του «Night Run» του Δήμου Καλλιθέας.

 

Βίντεο

Το βραβευμένο βίντεο του ΕΟΤ, «Greece-A 365-Day Destination
Το βραβευμένο βίντεο του ΕΟΤ, «Greece-A 365-Day Destination" στον «2ο Διαγωνισμό Βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών»

Δείτε το βίντεο:

 

Καβούρι - ήρωας. Πηδάει από το τηγάνι και κλείνει το μάτι για να σώσει τους φίλους του!
Καβούρι - ήρωας. Πηδάει από το τηγάνι και κλείνει το μάτι για να σώσει τους φίλους του!

Η απίστευτη αυτή... διάσωση έλαβε χώρα στην επαρχία Τζιανγκσού της Κίνας, στην πόλη Λιανιουνγκάνγκ, βόρεια της Σαγκάης. Δείτε το βίντεο!

 

Facebook